Pages

Sunday, May 20, 2012

ماهی و لوبیا چیتی


مواد لازم :

ماهی
پیاز 1 عدد
لوبیا چیتی 1 پیمانه
قارچ 100 گرم
سیر 1 حبه
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
نمک - ادویه
روغن زیتون - آبلیمو



من از  فیله ماهی tilapia استفاده کردم، بدون استخوان و پوست، به عنوان ادویه هم مخلوطی از فلفل سیاه، فلفل قرمز، گلپر، تخم گشنیز و پودر سیر.
ماهی ها رو آغشته به روغن زیتون و ادویه میکنیم و داخل ظرف در بسته ای در یخچال 2-3 ساعتی استراحت میدیم.




لوبیا چیتی رو با مقداری آب میپزیم تا کاملا مغزش نرم بشه.
پیاز خرد شده رو سرخ میکنیم، سیر له شده (یا رنده ریز) و رب گوجه رو همراه نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز تفت میدیم.
به لوبیا اضافش میکنیم و صبر میکنیم تا غلیظ بشه.
قارچ  خرد شده رو بعد از جا افتادن سس اضافه میکنیم چون زمان زیادی برای پخت لازم نداره.
من از قارچی استفاده کردم که شکلش یه کمی متفاوته و در یه فروشگاه چینی کشفش کردم. ساقه بلند و کلاه کوچکی داره و نیازی به خرد کردنش نیست.
در آخر هم یه کمی آبلیمو لازم داره.




و اما ماهی ها .........
کف سینی فر فویل پهن میکنیم ، با چند قطره روغن چربش میکنیم و ماهی ها رو روش پهن میکنیم. داخل فر میگذاریمش با دمای 400 درجه فارنهایت. با این دما ماهی زود میپزه ولی میزان برشته شدنش سلیقه ایه و زمانش دست خودمونه.



در نهایت ماهی و سس لوبیا رو در کنار هم سرو میکنیم.






نوش جان ... ...................



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...