Pages

Monday, July 2, 2012

کیک نارگیل


این کیک رو کم شیرین درست کردم چون کرمی که لابلای کیک استفاده میکنیم  خیلی شیرینه، کرم دولسه دلچه، که من بیشتر دوست دارم بهش بگم تافی چون مزه تافی میده.

مواد لازم:

آرد 2،3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1،3/4 پیمانه
کره 1 پیمانه
شیر نارگیل 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1/2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل درشت 200 گرم
شیر کنسانتره شیرین (شیر عسلی)



توضیحات مربوط به روش تهیه اش رو میتونید تو این لینک ببینید.

فکر کنم از این به بعد خیلی ازش استفاده کنم چون مزش واقعا عالیه.
کاغذ دور کنسرو رو جدا میکنیم و داخل قابلمه بزرگ ابجوش میگذاریمش تا 4 ساعتی بجوشه. تمام مدت قوطی باید داخل اب باشه و بجوشه. بعد از 4 ساعت باید صبر کنیم کاملا خنک بشه بعد درش رو ذره ذره باز کنیم البته باز هم با احتیاط که نپاشه بیرون.

برای این کیک من تقریبا نصف قوطی رو استفاده کردم و الباقی چند روزی بیشتر تو یخچال دوام نیاورد چون روزی چند بار بهش ناخنک میزدم و بلاخره تمومش کردم.



و اما برای کیک، فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.

کره و شکر قهوه ای رو مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم همراهرنده پوست لیمو و اینقدری با هم زن میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه. شیر نارگیل و شیر رو هم مخلوط میکنیم.

آرد، بکینگ پودر،جوش شیرین و نمک رو توی ظرف دیگه ای مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم.
آخر از همه 2/3 پیمونه از پودر نارگیل رو با خمیر مخلوط میکنیم.
پودر نارگیل بهتره ریز نباشه تا ذراتش هم داخل کیک بیشتر حس بشه هم موقع تزئین کاملا به چشم بیاد.


دیواره های قالب رو با چند قطره روغن چرب میکنیم و مایع کیک رو داخلش میریزیم. من طبق معمول یه مقدار از مواد رو داخل یه قالب کوچولو ریختم برای آقای همسر، چون این کیک رو برای دوستان کلاس زبان می پختم.

مدت 65 تا 60 دقیقه داخل فر میگذاریمش تا بپزه. البته کیک کوچولو خیلی زودتر میپزه.


قبل از خارج کردن کیک از فر بهتره با وارد کردن یه سیخ چوبی نازک پختن داخل کیک رو چک کنیم.
از فر که خارجش کردیم 15 دقیقه صبر میکنیم تا کمی خنک بشه و از قالب درش میاریم.



کیک رو از وسط برش میدیم و سمت داخلی هر دو لایه رو با کرم دولسه دلچه آغشته میکنیم. روی لایه پایینی رو با پودر نارگیل پر میکنیم و نیمه دیگه کیک رو روش میگذاریم. کمی فشار میدیم تا به هم بچسبند.


روی کیک رو هم با دولسه دلچه و نارگیل پوشش میدیم.


این کیک کوچیکمه بدون روکش ولی به اندازه اون یکی خوشمزه.


و کیک اصلی



این هم بعد از برش داخل کلاس.



Bon appétit mes amis ... !!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...