Pages

Thursday, May 31, 2012

ته دیگ مرغ


این روش رو من از مامان خوبم یاد گرفتم. می تونیم از ران مرغ استفاده کنیم . من امشب فقط از قسمت بالایی ران استفاده کردم.

Monday, May 28, 2012

کیک آرد برنج




این کیک به خاطر وجود آرد برنج بافت تردی داره. در عین حال که سادست طعمش متفاوت و دلچسبه. اگه مثل من مزه آرد برنج رو دوست دارید حتما از خوردنش لذت میبرید.

مواد لازم:

آرد 1،1/4 پیمانه
آرد برنج 1،1/4 پیمانه
کره 2/3 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
بادام پرک
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال 1،1/4 قاشق چایخوری


میتونیم آبمیوه طبیعی (نه کنسانتره) رو جایگزین شیر کنیم، به همون میزان. من تا به حال با آب پرتقال، آب آناناس و آب سیب این کار رو انجام دادم و هربار از طعم و عطرش لذت بردم. 
با شیر کیکمون بافت سفت و منسجمتری پیدا میکنه و آبمیوه هرچی اسیدی تر باشه کیکمون پوک و نرمتر میشه.

Saturday, May 19, 2012

کیک وارونه سیب



این یکی از رسیپی های مورد علاقه منه و چندین بار امتحانش کردم. چون هم از میوه توش استفاده شده هم اینکه وارونه است. هم خوش مزست هم زیبایی خاص خودشو داره. دستور پختش هم از یکی از آشپزهای معروف Québec هست به نام Ricardo البته با یه ابسیلون تغییرات برای راحتی کار.

مواد لازم :

سیب 5 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 پیمانه (250 گرم)
شیر 3/4 پیمانه (180 سی سی)
کره 3/4 پیمانه (170 گرم)
شکر قهوه ای 1,1/2 پیمانه (300 گرم)
بکیینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4  قاشق چایخوری

و مقداری شکر سفید و کره

Wednesday, May 9, 2012

کوفته هویج


این کوفته خیلی راحت آماده میشه و در کنار یه سالاد یا سبزیجات پخته یا حتی پلو و پاستا غذای کاملیه. همینطور می تونیم همراه پاستا سروش کنیم.

مواد لازم :

گوشت چرخ شده 300 گرم
هویج رنده شده 150 گرم + 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
رب گوجه 1 قاشق مربا خوری
گوجه رنده شده 2  قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
مرزه و ترخان خرد شده 1 قاشق مربا خوری
نمک - نمک پیاز- فلفل سیاه و قرمز - پودر لیمو عمانی - پودر آویشن
آبلیمو

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...