Pages

Thursday, December 12, 2013

پتاژ چغندر


من خیلی اهل سوپ درست کردن و سوپ خوردن نیستم ولی پتاژها رو خیلی دوست دارم و با سبزیجات مختلف درست میکنم. دستور چند نمونه رو پیش از این نوشتم و توضیحات کوتاهی در موردشون دادم.

چغندرهای من حسابی شیرین بودند و سوپم با وجود آب مرغ و ادویه، به قول معروف ته مزه ای از شیرینی داشت که خیلی دلچسب بود. به همین خاطر این پتاژ رو سرد هم میتونیم سرو کنیم.

مواد لازم :

چغندر 500 گرم
تره فرنگی 50 گرم
کرفس 50 گرم
کره 50 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
سیر 1 حبه
آب مرغ 1 لیتر
خامه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک - فلفل

برگ بو 1 عدد



اول از همه بگم که مقدار خامه رو میتونید بیشتر کنید در هر پتاژی که خیلی خوشمزش میکنه. استفاده از قرصهای عصاره مرغ هم جایزه که مزه سوپمون رو خیلی خوب میکنه. شخصا همیشه یه کمی اضافه میکنم .

همه سبزیجات رو خرد میکنیم و همراه کره تفت میدیم. رنگشون نباید عوض بشه فقط میخوایم مزه سبزیجات قویتر بشه.


برگ بو، آب مرغ، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزند.
بعد از پخت کامل برگ بو رو خارج و مواد رو میکس میکنیم. اگه خیلی غلیظ شده بود میتونیم کمی آب مرغ یا شیر اضافه کنیم.


خامه رو اضافه میکنیم و موقع سرو رسیده.
از نظر من خامه بیشتر = خوشمزگی بیشتر ، به به


2 comments:

  1. خدای من چه خوشرنگ و زیباست

    ReplyDelete
    Replies
    1. خیلی هم خوشمزه میشه گیلدا جونم :-)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...