Pages

Sunday, March 31, 2013

توپی فندقی


این توپکهای فندقی خوشکل یکی از شیرینیهای امسال عیدم بود. من شیرینیهای ریز رو ترجیح میدیم. هم مهمونا میتونند چند مدل شیرینی رو بچشند به جای یه شیرینی بزرگ، هم برای افرادی که خیلی هوش و حواسشون دنبال کالریهای روزانست مناسبه.

مواد لازم:

فندق درشت خرد شده 2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
کره 1 پیمانه (227 گرم)
شکر دانه ریز 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند

Thursday, March 28, 2013

چیلی سبزیجات


برای درست کردن این چیلی خوشمزه لازمه یه نگاهی به یخچال بندازبم و از سبزیجاتی که داریم استفاده کنیم. گوجه، سیر و پیاز پای ثابت چیلی هستند و حضورشون اجتناب ناپذیره؛ هویج، کدو سبز و ذرت رو در اکثر دستورها میتونیم ببینیم، ولی تنوع سبزیجات بسته به خودمونه.
من هم از موجودی یخچالم استفاده کردم.

برای لوبیا هم، لوبیای قرمز حضورش واجبه کفائیه :-) و همراهش میتونیم از لوبیای مکزیکی، چیتی، سفید، ... استفاده کنیم.
از انواع فلفلهای تند مخصوصا jalapeno هم استفاده میشه. من به همین یه کمی تندی بسنده کردم.

مواد لازم:
پیاز درشت 1 عدد 
سیر 3 حبه
بادمجان 1 عدد
هویج 1 عدد
کرفس 1 ساقه
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 5 عدد
گوجه 2 عدد
گوجه له شده 1 پیمانه
کنسرو 500ml لوبیا 2 عدد
رب گوجه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر چیلی، پودر زیره
اورگانو، برگ بو
سس تند
آب لیموی تازه

برای روی چیلی:
پیازچه یا پیاز قرمز
گشنیز یا جعفری
پنیر چدار

Thursday, March 21, 2013

مافین خرما و موز


دستور مافین موز و خرما رو پیش از این نوشته بودم. تو این دستور جای موز و خرما عوض شده و برعکس قبلی مزه خرما غالبه بر موز.

مواد لازم :

آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
خرما خرد شده 1،1/3 پیمانه
موز رسیده خردشده 2 عدد متوسط
روغن مایع گیاهی 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
تخم کتان

Wednesday, March 20, 2013

قرابیه بادامی


این شیرینی خوشمزه که معرف حضور همه هست.
تهیش زیاد سخت نیست و یکی مثل من که دستش به شیرینی داغ و تازه قنادی نمیرسه خودش دست به کار میشه و آمادش میکنه.


مواد لازم:

بادام پوست گرفته 150 گرم
سفیده تخم مرغ 2 تا 3 عدد
شکر دانه ریز 150 تا 200 گرم
بکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
بادام، پسته، شکر (برای تزئین)
عصاره بادام 

در سیر و سیاحتی جهت پیدا کردن یه دستور خوب به این نتیجه رسیدم که 98 درصد محتویات دستورها یکسانه. این شد که مقدار مواد رو حدودی نوشتم و دلیلش رو توضیح میدم.


Monday, March 11, 2013

کیک مایونز شکلاتی


زود قضاوت نکنید !!!!   :-)
خیلیها اسمش رو دفعه اول که میشنوند یا میگن خوردن نداره یا اینکه چشماشون مثل من گرد میشه.
فلسفه استفاده از مایونز در کیک شکلاتی اینه که مایونز جایگزین تخم مرغ و روغن در دستور تهیه میشه و از طرفی به دلیل اسیدی بودن، بافت فوق العاده نرمی به کیکمون میده و شکلاتی بودن کیک بیشتر حس میشه.
خیالتون راحت باشه که جزء خوشمزه ترین کیکهای شکلاتیه و مناسب برای تزئین.
خلاصه که بدون تخم مرغ و روغن و شیر هم میشه کیک درست کرد.

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
مایونز 1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
پودر کاکائو 6 قاشق سوپخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری


Friday, March 1, 2013

نان موز



دستور نان کدوحلوائی رو پیش از این نوشته بودم. از همون دستور استفاده کردم با یه کوچولو تغییر.
البته چیزی که معمولا به عنوان نان موز معروفه و  دستورش رایجه همون کیک موزه که در قالب مستطیل شکل نان پخته میشه. ولی این دستور کاملا مثل نان پخته میشه.


مواد لازم :
آرد حدودا 4،1/4 پیمانه
موز رسیده له شده 1،1/2 پیمانه
شیر ولرم 1/2 پیمانه
کره 1/4 پیمانه (57 گرم)
مایه خمیر 2،1/4 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1 پینچ


تخم مرغ کوچک 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
مغزهای خوراکی یا میوه های خشک خرد شده
(فندق، گردو، بادام، ...، کشمش، ...)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...