Pages

Tuesday, July 30, 2013

گوش فیل افغانی



هفته گذشته دستور گوش فیل رو گذاشته بودم. امروز هم دستور نوع دیگه گوش فیل رو میگذارم که در بلاگ یک دوست افغان بهش رسیدم.
تفاوت در اینه که خمیر خیلی نازک باز میشه و در روغن کم سرخ میشه. نیازی نیست در روغن غلطان باشه. در نهایت هم در پودر شکر غلطانده میشه.
این خمیر میتونه حتی به اندازه کاغذ نازک و به اندازه کف دست یا بزرگتر قالب زده بشه.

مواد لازم :

آرد حدودا 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره 30 گرم
شکر 1 قاشق چایخوری سرپر
نمک 1 پینچ
شیر 50 میلی لیتر
پودر شکر
پودر هل
پودر پسته ، گل رز خشک

Monday, July 22, 2013

پیراشکی فلفل





این پیراشکیهای خوشمزه رو بلاخره تصمیم گرفتم با فلفل شیرین درست کنم، از اونجایی که مدل به مدل فلفل یه کمی تند و خیلی تند خریدم و به هرکدوم یه مدل حساسیت دادم :-(

مواد لازم:
فلفلهای بلند و جادار برای پرشدن
آرد 1و1/2 تا 2 پیمانه
مایه خمیر 1/2 قاشق سوپخوری
آب ولرم 1/3 پیمانه
کره 40 گرم
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق سوپخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری


برای روی پیراشکی:
زرده تخم مرغ

برای داخل پیراشکی مواد دلخواهمون رو استفاده میکنیم.

گوش فیل


گوش فیل اصولا عادت همراهی با زولبیا و بامیه در روزهای رمضان رو داره و بیشتر این ایام رو یادمون میاره. برای من یاداور ایام کودکیه، بابای گلم که برامون گوش فیل درست میکرد.

مواد لازم :
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد حدودا 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

برای شربت بار :
شکر 500 گرم
آب 2/3 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
زعفران، گلاب، هل، ...
3 قاشق سوپخوری گلوکز (corn syrup) یا بادکا یا عسل

روغن مایع برای سرخ کردن

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...