Pages

Sunday, June 15, 2014

نان چهار دانه




اسم این نون 4 دونست چون از 4 نوع دانه مختلف استفاده شده، میتونید از دونه های دیگه که در دسترس ترند استفاده کنید یا اینکه از انواع کمتر یا بیشتری استفاده کنید ولی دیگه اسمش میشه مثلا نون سه دونه یا دو دونه :)
بافت این نون به نون فرانسوی که دستورش رو سال گذشته نوشته بودم خیلی نزدیکه.

برای خمیر:
آرد حدودا 4،1/2 پیمانه
آب ولرم 2 پیمانه
مایه خمیر 4 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
نمک 1،1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق سوپخوری
مخلوط دانه های مغذی 1/3 پیمانه

برای رویه:
آرد 1/2 قاشق سوپخوری
آب سرد 1/2 پیمانه
مخلوط دانه های مغذی 1/4 پیمانه
( شامل کنجد, تخم کتان, تخم آفتابگردان, تخم کدو, شاهدونه, دانه چیا, ... ) انتخابی


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...