Pages

Tuesday, March 15, 2016

نان خامه ای


مواد اولیه :

آرد ۱ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم)
آب ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ پیمانه (۴ عدد)
نمک ۱ پینچ
خامه فرم گرفته شیرین

Monday, March 14, 2016

نان نخودچی


اسم این شیرینی که میاد ناخودآگاه بوی هم عید میاد :)

مواد اولیه :

آرد نخودچی ۲۳۰ گرم 
آرد ۲۰ گرم 
پودر قند ۱۲۵ گرم 
روغن جامد ۱۲۵ گرم  
پودرهل  ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته 

Friday, March 11, 2016

بستنی نارگیلی


هیچی بیشتر از یه نوشیدنی یا اسموتی خنک یا چند قاشق از بستنی که مزشو دوست دارم نمیتونه کمک کنه تا گاهی خستگی هام از یادم بره یا اعصاب به هم ریختم رو سر جاش برگردونه ... .............. 

برای درست کردن این بستنی چی لازم داریم :

شیر عسلی یک قوطی ۳۰۰ میلیلیتر
شیر نارگیل یک قوطی ۴۰۰ میلیلیتر
شیر ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
نارگیل پودر یا رنده ۳/۴ پیمانه
عصاره نارگیل یا وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 

Wednesday, March 9, 2016

توپی بادامی


یه شیرینی ریز و خوشمزه دیگه, برای پیشواز نوروز :)

مواد اولیه :

آرد ۲ پیمانه
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه
نمک ۱ پنچ
عصاره بادام ۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپخوری
بادام خرد شده ۲/۳ پیمانه
پودر قند اضافه

Tuesday, March 8, 2016

نان کشمشی صلیبی


اسم این نون کشمشی های خوشمزه هست Hot cross bun, یه نون نرم و شیرین کشمشی با یه صلیب روش که ریشه مذهبی داره و در گذشته در روز های خاصی پخته میشده. تاریخچه جالبی داره که میتونید اینجا بخونیدش; Hot cross bun

مواد اولیه:
آرد حدودا ۳,۱/۳ پیمانه
کشمش ۳/۴ پیمانه
مایه خمیر ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۵ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه (یا شکر قهوه ای)
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 
دارچین ۳/۴ قاشق چایخوری 
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری 

برای رویه:
آرد ۱/۲ پیمانه
آب ۶ قاشق سوپخوری
شکر ۱/۲ قاشق سوپخوری
عسل ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

Thursday, March 3, 2016

رولت خامه ای


یعنی اون مزه ای که رولت ایرانی داره, هیچ رولتی نداره. ما غربت نشینا همش دنبال نوستالژی هامون بدو بدو میکنیم, در حالی که وقتی ایران بودیم و همه چی در دسترس, دیر به دیر یادش میافتادیم. من تا قبل از مهاجرت خیلی اهل خامه خوردن و شیرینی های پر خامه نبودم, اما حالا همش دنبال رسیدن به اون بافت و مزه شیرینی و خامه ایرانی ام.

همسرم یه برش از این رولت که خورد گفت یعنی این خود اصل جنسه :) منم که کلی ذوق کردم بلاخره به فرمول مورد نظر رسیدم. حالا فرمول که میگم نه اینکه خیلی پیچیدست و من یه معادله عجیب کشف کردما !! اتفاقا سادگی کیک هست که دوست داشتم. تخم مرغ زیاد نداره و نیاز به جدا کردن سفیده و زرده نیست, و اصلا بوی تخم مرغ نمیده.

مواد اولیه :
آرد ۸۵ گرم
شکر ۸۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شربت بار ۲ قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته شیرین
کمی کره

برای شربت بار:
گلاب ۱/۳ پیمانه
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱,۱/۴ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
corn syrup (یا بادکا یا گلوکز یا عسل) ۲ قاشق سوپخوری

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...