tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post2458603961783956128..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: نان عسل و جو دوسرAtefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-1406427070945876532013-10-24T17:02:49.737-07:002013-10-24T17:02:49.737-07:00فریبا جون
من همه پیغامها رو جواب میدم
ممکنه گاهی ت...فریبا جون<br />من همه پیغامها رو جواب میدم<br />ممکنه گاهی تاخیر داشته باشم<br />چون بعضی روزا واقعا فرصتش رو ندارم عزیزم<br />ولی وقتی شما پیغام میگذارید حتی برای پستهای قدیمی ایمیل میاد برام<br />و متوجه میشم<br />اینکه میگید نون سنگینیه بله<br />همینطوره<br />واسه همینم زمان زیادی برای پف کردن نیاز داره<br />قلق خاصی نداره عزیزم<br />مثل نونهای دیگست<br />آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر میشه و ممکنه دلیلش این باشه<br />و البته ورز دادن مثل همه نونها مهمه<br />حداقل 5 دقیقهء کامل<br />من خودم برای این کار 10 دقیقه زمان میگذارم<br />امیدوارم دفعه دیگه بهتر بشه<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-15279496514131996052013-10-21T17:36:24.763-07:002013-10-21T17:36:24.763-07:00عاطفه جان باز هم ممنون یک دنیا بابت توضیحات خوبتون...عاطفه جان باز هم ممنون یک دنیا بابت توضیحات خوبتون<br />هم اینکه راجع به این نان به جواب رسیدم.هم راجع به نان های دیگه ای که رسپی هاشون از این نوع هست. واقعا همیشه برام سوال بود و باعث کمیشد که از خیر درست کردنش بگذرم<br /><br />اما در مورد این نان. از انجا که من واقعا دیگه طاقتم طاق شده بود و میخواستم هر طور شده درست کنم. تو خونه هم نون برای صبحانه ام نداشتم. بین این رسپی و قبلی که درست کرده بودم مردد بودم. دیدم شما پاسخ ندادی من هم عجول همین رو درست کردم. دقیقا با همین روشی که شما توضیح دادید. البته با 1.5 پیمانه ارد سفید. به همون روش همیشگی خمیر که نباید چسبندگی داشته باشه. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت<br />اما در نهایت نانی که داشتم نان سنگینیه.یعنی وزن بالایی داره. مثل نان های دیگه نیست که کاملا سبک هستند. باید همینطور باشه؟<br />البته فکر کنم جایی از کار را اشتباه انجام دادم. چون بافت نان من اصلا باف خوبی به خوبی بافت نان شما نداره. اما نمیدونم واقعا کجای کار رو اشتباه انجام دادم. تا جایی که خاطرم هست مراحل رو مثل خمیر نان های دیگه انجام دادم. <br />ایا خمیر این نان قلق متفاوتی داره؟. <br />اما مهم اینه که نان خوشمزه ایه. این هم جزو نان هایی است که ازین به بعد درست میکنم. اتفاقا روزشماری میکنم تا پدر و مادرم به دیدتم بیان و براشون ازین نان درست کنم. کلی ذوق زده میشن. <br />یک دنیا ممنون ازتون بابت راهنمایی های دقیقتونفریباnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-44236672249521025782013-10-18T22:27:50.115-07:002013-10-18T22:27:50.115-07:00فریبا جون
این مقدار مواد برای یه قالب لوف استاندار...فریبا جون<br />این مقدار مواد برای یه قالب لوف استاندارد کاملا مناسبه<br />و مشکلی نخواهید داشت<br />اما درباره سوال دوم<br />روش اصولی و حرفه ای همیشه اینه که مواد خشک جداگونه مخلوط بشند تا یکدست بشند<br />و بعد مواد مایع بهشون اضافه بشه<br />این همون کاریه که روش صحیحتره و نونوایی ها هم همینکار رو میکنند<br />اما چون آردهای خونگی متفاوتند ومثل آردهای نونوایی حرفه ای نمیشه براشون اندازه ثابت داد همیشه با مشکل مواجه میشیم<br />اینه که من همیشه میگم با مقدار کمتری آرد نسبت به چیزی که من گفتم شروع کنید تا اگر آردتون سنگین تر بود خمیرتون سفت نشه<br />چون این مشکل رو خودم هم تجربه کردم<br />مقدار جودوسر رو ولی ثابت نگه دارید<br />البته اگر از آرد <br />all perpose<br />استفاده کنید همین مقداری که گفتم کافیه<br />اگر نه میتونید مثلا با 2 پیمانه شروع کنید<br />و باقی آرد رو کم کم اضافه کنید<br />نون خیلی خوبیه و ارزش غذایی بالایی داره<br />و برای منم مثل نون رویایی میمونه <br />:-)<br />سوال دیگه ای هم داشتید خوشحال میشم کمکتون کنمAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-69250539599646022632013-10-16T14:56:25.873-07:002013-10-16T14:56:25.873-07:00عاطفه جان
این دومین نانی هستش که از رسپی های شما م...عاطفه جان<br />این دومین نانی هستش که از رسپی های شما میخوام درست کنم. دقیقا همون نانی که سالها دنبال رسپیش بودم. <br />اما دو تا سوال دارم<br />یکی اینکه این مقادیر برای یک قالب لوف 12 اینچی هستش؟ چون به نظرم مواد زیاد هست فکر کردم شاید تا قالب لوف باشه<br />اما سوال دوم و مهمتر<br />تو این رسپی امده که مواد خشک رو تو ظرف میریزیم و مایع مخلوط شده رو وسط مواد خشک کیریزیم و ....<br />از انجا که من همیشه از نوع نانهایی درست کردم که ارد رو بعدا و کم کم به مواد اضافه باید کرد. مقدار اردی هم که تو رسپی ناین نان ها میاد تقریبیه و بستگی به نوع ارد داره. ممکنه کمتر یا بیشتر ارد مصرف بشه. اینه که من هیچ وقت این مدل نان هایی رو که مثل رسپی شما باید مواد خشک و ارد رو اول کار تو ظرف ریخت رو درست نکردم نمیدونم چکار باید کرد<br />اگر ارد مون طوری بود که این مواد براش زیا بود یعنی باید شیر بیشتری به تدریج بهش اضافه کنیم؟<br />اگه خمیر شل بود باید ارد اضافه کنیم؟ یا جو دوسر؟<br />راستش با اینکه بیشتر دلم میخواست این یکی دستور رو اول درست کنم اما به خاطر همین نگرانی ها درستش نکردم. کلا هر وقت تو اینترنت به رسپی این مدلی از نان برمیخورم درست نمیکنم. میترسم خراب بشه<br />اما از این یکی رسپی اصلااااا و ابدا نمیتونم بگذرم<br />حالا اگه شما این سوال منرو جواب بدید هم به نان رویاییم میرسم هم اینکه یه تجربه تازه تو نان پختن پیدا میکنم <br />یک دنیا ممنون ازتون بابت رسپی های عالی و وقتی که میگذارید<br /><br />فریباAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-72492300206064484872012-12-05T19:16:30.705-08:002012-12-05T19:16:30.705-08:00این smörkola
رو به یه اسم دیگه اینجا هست
واسه کریس...این smörkola<br />رو به یه اسم دیگه اینجا هست<br />واسه کریسمس درست میکنند<br />و خیلی دوست دارند<br />زیاد سخت نیست<br />درست کردم قبلا ولی نه تو خونه و نه با حجم کم عزیز<br />همه اسمایی که گفتی لیست کردم<br />همشون هم ماشالا پرکالری اند<br />:-)<br />به به<br />دستت درد نهAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-7503070049450203352012-12-05T05:23:41.392-08:002012-12-05T05:23:41.392-08:00Salam atefeh jonam , man mikhastam in nono zybato...Salam atefeh jonam , man mikhastam in nono zybato dorost konam ,, chand vaghti hast be veblage sar myzanam va kheili veblage khobi dari va chand bar ham chanta dastor mikhastam ke sari ba on honarmandit dorostesh kardi,,, in chand vaght fahmidam ke joda saram kheili dost dari :):):)<br />Ye shirini hast ke bedone fere va esmesh kokosbulle hast , kheil khoshmaze , goftam begam ke enghad be zanam be zanam be takhte enghad honarmandi,, <br />Va ye chize dige bara dostad ke kelase zaban myrid ham ye chize dige ke monasebe smörkola ya chokoladkola ke kheili sari Amade mishe vali man khodam dorost nakardam va bad ham mitoni mesle shokolad toye kaghaz bepichi:):):) ino bara kirismas ham dorost mikonand. Vayyy ensha neveshtam , bebakhshi azizam ,,,movafagh bashiSamanehnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-85400846014140866642012-10-17T15:55:41.571-07:002012-10-17T15:55:41.571-07:00میشه حدودا 28 گرم
لازم نیست مذاب باشه
ولی حتما تو ...میشه حدودا 28 گرم<br />لازم نیست مذاب باشه<br />ولی حتما تو دمای محیط باید نرم شده باشه<br />خمیر رو حسابی ورز میدیم و میره به خرد مداد<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-65694242202335079252012-10-17T00:23:34.721-07:002012-10-17T00:23:34.721-07:00چقد هوس برانگیز شده
کره باید مذاب باشه؟میشه لطف کن...چقد هوس برانگیز شده<br />کره باید مذاب باشه؟میشه لطف کنین مقدارشو به گرم بگید ممنونAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-85759852471197074252012-10-16T14:25:02.617-07:002012-10-16T14:25:02.617-07:00خوب عطر و طعم این نون به عسلشه
اگه نخوای استفاده ک...خوب عطر و طعم این نون به عسلشه<br />اگه نخوای استفاده کنی مزه نون ساده میشه<br />اگه عسل نریختی<br />آرد کمتر ممکنه ببره<br />کارت رو با 2 پیمونه آرد شروع کن<br />و کم کم ارد اضافه کن<br />با وقتی که دیگه نچسبه به دست<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-73152799999712379342012-10-16T02:04:07.345-07:002012-10-16T02:04:07.345-07:00Atefeh jonam hatman bayad asal ezafe kard?? Nemish...Atefeh jonam hatman bayad asal ezafe kard?? Nemishe narizam,, mamnunAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-80912621975033997932012-10-14T15:11:31.215-07:002012-10-14T15:11:31.215-07:00مرسی عزیزم
:-)مرسی عزیزم<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-39226111387162318662012-10-14T11:50:47.191-07:002012-10-14T11:50:47.191-07:00یعنی من عشق بوی نون تازه هستم که توی خونه میپیچه ...یعنی من عشق بوی نون تازه هستم که توی خونه میپیچه . دستت طلا خانمی .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-49700428892624605642012-10-13T18:04:58.039-07:002012-10-13T18:04:58.039-07:00ممنون سمانه جون ... ایشالا درست کنی و دوست داشته ب...ممنون سمانه جون ... ایشالا درست کنی و دوست داشته باشی عزیز<br />چند تا لینک برات میذارم<br />از خمیر مارزیپان<br />با توضیحات خیلی خوب<br />چون نمیتونم قول بدم به این زودی دستور بتونم بذارم<br /><br />http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_12.html<br /><br />http://www.cheftayebeh.ir/2010/06/blog-post_17.html<br /><br />http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post.html<br /><br />حتما به دردت میخوره<br />من خودمم از مطالب این بلاگ خیلی استفاده کردم<br />یه کمی چرخ بزنی توش کلی مطالب جالب و آموزنده پیدا میکنی<br />تولد جای ما رو هم خالی کن<br />و اگه دوست داشتی عکس کیکت رو برام بذار<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-71598480164686287302012-10-13T17:59:43.163-07:002012-10-13T17:59:43.163-07:00ممنون دوستای گلم
جای همتون خالی بود موقع صبحونه
:...ممنون دوستای گلم <br />جای همتون خالی بود موقع صبحونه<br />:-)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-6572003735010445882012-10-13T16:32:58.574-07:002012-10-13T16:32:58.574-07:00Vayyy atefeh Jon chy kardi:) vaghean chizi bod ke ...Vayyy atefeh Jon chy kardi:) vaghean chizi bod ke man donbale satoresh bodam ,, mamnun va che pofe khobi karde ,mesle nonhaye biron shode,, atefeh Jon mikhastam koamakam koni man ye jashne tavalod dar rah daram va mikham ye keike ba marsipan dorost konam age betoni va ye dastor Bezari vaghean mamnun mysham.Samanehnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-8705590675267089152012-10-13T11:05:41.336-07:002012-10-13T11:05:41.336-07:00از دستوراتت خیلی خوشم میاد ، خوشمزه و رژیمی ، دست ...از دستوراتت خیلی خوشم میاد ، خوشمزه و رژیمی ، دست دوست جون درد نکنهRozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-14874024057633866512012-10-13T03:38:29.782-07:002012-10-13T03:38:29.782-07:00خیلی عالی شده عاطفه جون دستت درد نکنهخیلی عالی شده عاطفه جون دستت درد نکنهLalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-23452498812121627142012-10-13T00:22:16.848-07:002012-10-13T00:22:16.848-07:00خانووم شما کارت درسته قبولت داریم شدید خانووم شما کارت درسته قبولت داریم شدید شکموhttps://www.blogger.com/profile/09927017933858847222noreply@blogger.com