tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post5685032889404423905..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: نان کشمشی صلیبی Atefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-17740752168728602582016-03-10T20:03:34.542-08:002016-03-10T20:03:34.542-08:00سلام ناهید جان
نون مغذی تر میشه خوب, خیلی هم خوبه
...سلام ناهید جان<br />نون مغذی تر میشه خوب, خیلی هم خوبه<br />فقط مقدار اردتون خیلی کمتر میشه<br />با ۱,۵ تا ۲ پیمانه ارد شروع کنید و بعدش کم کم ارد اضافه کنید تا خیلی سفت نشه <br />درباره بستنی ساز هم بگم که بودنش بستنی با کیفیت بهتری بهتون میده<br />نوع سادش رو اگر بخرید که مصرف خانگی داره, یه مخزن داره که باید ۷ تا ۸ ساعت قبل بگذارید فریزر تا یخ بزنه<br />و مایع بستنی هم بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که داخل بستنی ساز خودش رو گرفت باید چند ساعتی هم داخل فریزر بمونه تا کامل سفت بشه<br />منظورم اینه که از نظرزمان شاید به صرفه به نظر نیاد اما کیفیت بستنی خوب میشه اگه رسیپی خوبی هم داشته باشید<br />Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-51268865319600758992016-03-10T03:48:48.020-08:002016-03-10T03:48:48.020-08:00سلاام عاطفه جون، میتونم این نون رو با آرد نون یا ...سلاام عاطفه جون، میتونم این نون رو با آرد نون یا آرد کامل درست کنم؟ و یه سوال دیگه، نظرت در مورد خریدن ice cream maker چیه؟ چون دوتا کوچولو دارم که هر دوشون بستنی خیلی دوس دارن. منم دوس دارم خودم همه چی رودرست کنم. ممنون میشم راهنماییم کنی.<br />Nahidhttps://www.blogger.com/profile/09791055258798781083noreply@blogger.com