tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post7059160053105066126..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: کیک وارونه گلابی کاراملیAtefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-86777730630860406752014-11-01T12:06:57.786-07:002014-11-01T12:06:57.786-07:00وب خیلی زیبایی دارید ، دستتون درد نکنه . اگه دوست ...وب خیلی زیبایی دارید ، دستتون درد نکنه . اگه دوست داشتی منو لینک کنی آدرسم اینه <br />http://ashpazibaozra.blogspot.com/<br />ممنونمozra toussianhttps://www.blogger.com/profile/17304063454754075822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-8290481565018379722012-11-20T20:17:18.966-08:002012-11-20T20:17:18.966-08:00سلام دوست من
یکی یکی جواب ها رو مینویسم برات
اول ا...سلام دوست من<br />یکی یکی جواب ها رو مینویسم برات<br />اول اینکه کره رو میتونی با مارگارین جایگزین کنی<br />ولی با روغن نه<br />چون مثلا 1 پیمانه کره برابر 1 پیمانه روغن نیست<br />چربی روغن بیشتره از کره<br />چون کره ترکیبی از روغن و شیر هست که اگه دقت کرده باشی روی حرارت از هم جدا میشند<br />ولی روغن فقط روغنه و دیگر هیچ<br />دوم اینکه جدا کردن سفیده و زرده به درد همه کیکها نمیخوره<br />میتونی اینکار رو بکنی ولی زیاد فایده نداره<br />تو کیکهایی که میزان تخم مرغ زیاد و چشمگیره به دردمون میخوره<br />مثلا کیک اسفنجی 6 تا تخم مرغ داره در مقابل 6 قاشق آرد<br />میبینی که آردش خیلی کمه و سفیده ای همش زدیم و پف کرده باعث پف کیک میشه<br />ولی تو کیکی که 2 ، 3 تا تخم مرغ داریم<br />با کلی آرد، حتی اگه سفیده رو بزنی سنگینی آرد <br />و بقیه مواد نمیذاره سفیده اثر کنه<br />همینقدر که تخم مرغ و شکر و کره رو اینقدر بزنی که رنگشون روشن بشه کافیه<br />چیزایی که برای پف کیک مهمند اینه که<br />همه مواد به اندازه باشند، فر از 20 دقیقه قبل گرم شده باشه<br />موقع پخت در فر رو باز نکنیم چون فر یهویی سرد میشه<br />ارد رو قبل از مخلوط کردن الک کن<br />قالب رو طبقه وسط فر بگذار<br />اما سوال بعدی<br />پنیری که برای تیرامیسو استفاده میشه <br />ماسکارپونه هستش<br />مطمئن باش ایتالیایی ها هم همونقدری روی غذاهاشون تعصب دارن که ما داریم رو غذاهامون<br />اگه اونا قرمه سبزی بپزند و توش نخود و هویج بریزن اون دیگه قرمه سبزی نیست<br />ولی اسمش رو میذارن قرمه سبزی<br />ما هم همینطور<br />میشه ماسکارپونه رو با فیلادلفیا جایگزین کرد ولی اصل تیرامیسو این نیست<br />و مزه خاص این دسر به خاطر طعم خاص پنیرشه<br />ولی پنیری که برای چیزکیک استفاده میشه دقیقا فیلادلفیا هست<br />که کم نمکه و کرمی شکل هستش و خامه داره توش<br /><br />سرت رو درد آوردم <br />:-)<br />فقط یه چیز کوچیک <br />اینکه سعی کن پایه رو دستکاری نکنی<br />و به رسیپی احترام بذاری<br />حیفه کلی زحمت بکشی و نتیجه خوب از آب در نیاد<br />مثلا یک کیک رو میشه 1000 مدل دستکاریش کرد و بهش یه چیزایی اضافه یا کم کرد<br />تا هر بار طعم جدیدی داشته باشیم<br />ولی در نهایت یه چیزایی مثل کره و آرد و ... مقدارشون ثابت میمونهAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-37297417690963612012-11-20T06:55:34.070-08:002012-11-20T06:55:34.070-08:00Salam atefeh Jon , man mikhastam in keiko dorost k...Salam atefeh Jon , man mikhastam in keiko dorost konam mikhastam bedonam mishe az kare roghan estefade kard??va man kheili keikam pof nemikone shenidam age sifide va zarde ro joda koni behtar pof mikone ,hala mishe ke in karo bokonam dar morede in keik??<br />Va ye soale dige panire khamei ke bara desere tramiso ya chiz keik bekar mire yani mishe az Philadelphia estefade kard?? Mamnun golam sharmane ke enghad soal kardam<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-35612088531537892182012-10-31T21:39:38.361-07:002012-10-31T21:39:38.361-07:00عاطفه جونم پنیر نگفتی چه میزان؟؟؟بعد ش برای دستور ...عاطفه جونم پنیر نگفتی چه میزان؟؟؟بعد ش برای دستور کیک گفتی کلابی ها رو میچینیم ته طرفی که کارامل مالیدیم و بعد شروع بع توضیح دادن مایع کیک کردی...عیبی نداره اگه گلابی ها با اون کارامل سرد بشن؟؟..ممنونم گلمAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02953537784179533563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-36468414909184770132012-10-31T21:32:19.495-07:002012-10-31T21:32:19.495-07:00خیلی خیلی زیاد ازت ممنونم دوست خوبم..امیدوارم همیش...خیلی خیلی زیاد ازت ممنونم دوست خوبم..امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت پرخنده باشه <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02953537784179533563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-19431513267380948542012-10-31T19:49:54.604-07:002012-10-31T19:49:54.604-07:00منم تا به حال خیلی باسلوق درست کردم واسه دوستام
خی...منم تا به حال خیلی باسلوق درست کردم واسه دوستام<br />خیلی خوششون میاد<br />یه جوری مزش رو توصیف میکنند که ما موقع خوردنش تا به حال بش فکر هم نکردیم<br />این کرم که دستورش رو مینویسم به نظرم خیلی خوبه<br />چون کیکت هم میوه داره هم کارامله زیرش به نظرم سس خیلی مناسب نیست براش<br />کیکت رو یه برش بزن از وسط و این کرم رو بمال بین دو لایه<br />لایش رو نازک نمال<br />و 2 لایه لازم نیست به هم خیلی بچسبه<br />خوشکل میشه فکر کنم<br />تزیین روش میوه کارامل شدست و رنگش تیرست<br />و کرم هم که سفیده<br />یه چیزی مثل این عکس<br />http://www.radio-canada.ca/emissions/images/480x270/151665.JPG<br /><br />پودر قند 1 پیمانه<br />کره 4 قاشق سوپخوری<br />وانیل 1/2 قاشق چایخوری<br />پنیر خامه ای (فیلادلفیا<br />همه رو با هم با همزن برقی بزن<br />لای کیک که مالیدیش حداقل 1 ساعت بگذارش تو یخچال<br /><br />جایگزین مناسبی برای خامست<br />خیلی شیرین نیست<br />و برای روکش کیکهای ساده هم میتونی استفادش کنیAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-72336315842905464952012-10-30T23:16:05.435-07:002012-10-30T23:16:05.435-07:00قربونت برم الهی ..دستت درد نکنه عزیز دلم ..از اون ...قربونت برم الهی ..دستت درد نکنه عزیز دلم ..از اون باسلوق هم خیلی خیلی خوشم اومد ..دلم میخواد وقتی دارم میرم خونه یکی از این دوستای غیر ایرانیمون درستش کنم و پزش رو بدم ..ازش هر کدوم که درست کردم عکس میندازم و برات میزارم تو صفحه فیس بوکت ..قربان تو سما<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02953537784179533563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-34969659619969597862012-10-29T21:05:10.075-07:002012-10-29T21:05:10.075-07:00Sama jun
Fek nakonam sose caramel mpnaseb bashe
Ch...Sama jun<br />Fek nakonam sose caramel mpnaseb bashe<br />Chon golabihash tu caramel pokhtand<br />Kenare keikaye varune mamoolan ye cop bastani vanili ya ye ghashogh khame form gerefte serv mikonand<br />Age na farda haminja ye dasture kuchulu barat mizaram ke be nazaram kheili khubeAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-52481927085342900022012-10-28T19:49:47.039-07:002012-10-28T19:49:47.039-07:00خیلی خوشگله .توفکر اینم که درستش کنم.دارم دنبال چی...خیلی خوشگله .توفکر اینم که درستش کنم.دارم دنبال چیزی میگردم که واسه اخر هفته درست کنم..چون خونه یکی از دوستامون دعوتیم .ایا میشه همراهش سسی معرفی کنید؟؟مثل همین سس کارامل ؟.فکر میکنید خوبه یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟؟؟؟Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02953537784179533563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-47060706662631209272012-10-08T10:38:17.488-07:002012-10-08T10:38:17.488-07:00مرسی سمیه جان
در اولین فرصت
منم شنیدم کیک کاراملی ...مرسی سمیه جان<br />در اولین فرصت<br />منم شنیدم کیک کاراملی خیلی خوشمزست<br />خودمم نپختم تا به حال<br />حتما درست میکنم و دستورش رو میذارم عزیزAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-66268058074947476232012-10-07T23:16:07.453-07:002012-10-07T23:16:07.453-07:00سلام عاطفه جون ممنون بابت این که خیلی قشنک توضیح م...سلام عاطفه جون ممنون بابت این که خیلی قشنک توضیح میدی مراحل کار رو عزیز میشه هر وقت تونستی کیک کاراملی و یا کیک با لایه های کارامل مثل تی تاپ آموزش بدی <br />باز ممنون من تازه با ویلاگ شما آشنا شدم خیلی خیلی متشکرم Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08041164858947420256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-15963640473581516052012-06-19T13:21:22.238-07:002012-06-19T13:21:22.238-07:00نوش جان شهرزاد جاننوش جان شهرزاد جانAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-41013694705324500942012-06-19T00:59:15.705-07:002012-06-19T00:59:15.705-07:00عالی بود دسستتون درد نکنه ....عالی بود دسستتون درد نکنه ....shahrzadhttps://www.blogger.com/profile/03379065811362497603noreply@blogger.com