tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post7911316739496086629..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: نان چهار دانهAtefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-33814718685806470602020-04-04T15:34:21.251-07:002020-04-04T15:34:21.251-07:00
احتياجى به همزن برقى نيست
با چنگال يا همزن دستى م...<br />احتياجى به همزن برقى نيست<br />با چنگال يا همزن دستى مخلوط كنيد و بعد از جمع شدن خمير خوب ورز بديد<br />براى نونها ورز دادن مهمهAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-20062038093222866092020-04-04T04:09:06.419-07:002020-04-04T04:09:06.419-07:00سلام ببخشيد ميشه با همزن برقي عمل ورز را انجام داد...سلام ببخشيد ميشه با همزن برقي عمل ورز را انجام داد يا نه؟<br />البته همزن من فقط دو مدل قاشق همزن داوه كه استيل هستAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05048134792691579883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-44782099215007252222015-06-30T00:43:35.356-07:002015-06-30T00:43:35.356-07:00سلام. از دستورات خوبتون تشکر می کنم
من از روی این ...سلام. از دستورات خوبتون تشکر می کنم<br />من از روی این دستور شما نان را درست کردم. این سومین بارم بود که نان می پختم (قبلا یکبار نان بربری و یکبار یک نوع نان ایتالیایی پخته بودم) اما همیشه بعلت اینکه گازم قدیمی است و فر آن فقط شعله بالا یا فقط شعله ی پایین روشن می شود و نمی توانم حرارت از بالا و پایین همزمان داشته باشم نانها خوب نمی شوند. طبق تجربه ی دوبار قبلی متوجه شدم که باید حرارت را کمتر از چیزی که در دستور پختها می گویند بگذارم چون آن دو بار زیر نانها سوخته بود و رویشان خام بود به همین دلیل در دستور شما ۴۰۰ درجه فارنهایت(۲۱۰ درجه سانتی گراد) بود من ۲۰۰ درجه گذاشتم که مثل دو دفعه قبلی نسوزد و مرتبا سر می زدم که نسوزد و هنگامیکه رنگش خوب شد خاموش کردم و شعله بالا یا همان گریل را روشن کردم تا روی نان بپزد. رنگ و رویش خوب شد اما زیر و روی نان سفت و لاستیکی شده بود و داخل آن هم مثل عکسهای شما خوب نشده بود و نان من خمیر شده بود. در صورتیکه بنظرم خمیر فوق العاده خوب و لطیفی از آب درآمده بود و همانطوریکه در دستور گفته بودید حسابی ورز داده بودم. از شما خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید و اشکال کارم را بگویید<br />بسیار ممنون و سپاسگزارم Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-77839931224067117952014-07-16T06:39:16.867-07:002014-07-16T06:39:16.867-07:00خیلی هوس انگیزه عاطفه جون! باید امتحان کنم حتماخیلی هوس انگیزه عاطفه جون! باید امتحان کنم حتماBaharehhttps://www.blogger.com/profile/01780304643467981813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-52040268777831118152014-07-02T20:16:12.075-07:002014-07-02T20:16:12.075-07:00سلام دوست عزیز
امکانش نیست فعلا
ولی دستورها همیشه ...سلام دوست عزیز<br />امکانش نیست فعلا<br />ولی دستورها همیشه اینجا هستند و پیدا کردنشون از روی دسته بندی راحته<br />اگر نه میتونید از صفحه<br />print screen<br />بگیرید<br />:)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-85343118923548982492014-07-02T20:14:29.758-07:002014-07-02T20:14:29.758-07:00مرسی عزیزم :)مرسی عزیزم :)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-63384579089213983032014-07-02T20:14:17.574-07:002014-07-02T20:14:17.574-07:00بله دوست عزیز
میشه
شکر صرفا برای تغذیه مایه خمیره
...بله دوست عزیز<br />میشه<br />شکر صرفا برای تغذیه مایه خمیره<br />من چون شکر سفید مهمولا استفاده نمیکنم<br />شکر قهوه ای زدم<br />:)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-67618313791781759562014-07-01T07:20:01.234-07:002014-07-01T07:20:01.234-07:00نمیدونم رسید یا نه؟
نوشته بودم نمیشه دستوراتو پی د...نمیدونم رسید یا نه؟<br />نوشته بودم نمیشه دستوراتو پی دی اف کنم.<br />تنظیمش بهم میخوره.<br />میشه برای ذخیره دستورات در کامپیوتر یه راهی بذاری؟<br />پی دی اف ساز نداری بذاری رو دستورا؟elhamshothttps://www.blogger.com/profile/03744892240469210319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-68078329440808985802014-07-01T02:11:07.951-07:002014-07-01T02:11:07.951-07:00Kheil ziba myshe az shekare mamoli estefade kard...Kheil ziba myshe az shekare mamoli estefade kard?? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-84132619684998372812014-06-18T23:55:51.225-07:002014-06-18T23:55:51.225-07:00بسیار عالیه عاطفه جون ،خیلی هوس انگیزه و بسیار باف...بسیار عالیه عاطفه جون ،خیلی هوس انگیزه و بسیار بافت خوبی داره.دستتون درد نکنه .و نوش جونتونArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-62173948595841564372014-06-16T19:07:22.070-07:002014-06-16T19:07:22.070-07:00نونش خیلی خوب میشه
جاتون خالی
:)نونش خیلی خوب میشه<br />جاتون خالی <br />:)Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-36627150046789188562014-06-16T10:41:08.233-07:002014-06-16T10:41:08.233-07:00چه کردی!!! دهنم آب افتاد :)چه کردی!!! دهنم آب افتاد :)Maryamhttps://www.blogger.com/profile/05215474248056583849noreply@blogger.com