این کیک رو خیلی دوست دارم چون وقتی تو فر میپزه عطر کیوی همه جا میپیچه. مقدار شکر رو 3/4 پیمانه گفتم ولی خودم 1/2 پیمانه ریختم چون نمیخوام شیرینی زیاد باعث بشه مزه کیوی رو کمتر احساس کنم. به هر حال با همین مقدار هم خیلی خوب شد.
مواد لازم:
آرد 1،1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر
1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کیوی 4 عدد
رنده پوست لیمو ترش 2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
کره که به دمای محیط رسیده و شکر مخلوط میکنیم تا کرمی شکل بشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه، و بعد رنده پوست لیمو ترش. شیر رو هم میریزیم.
آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر رو در ظرف دیگه ای با هم مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله داخل بقیه مواد میریزیم و مخلوط میکنیم.
کیوی ها رو پوست میگیریم و ریز خرد میکنیم. داخل مایع کیک میریزیم و با قاشق مخلوطش میکنیم. یه کمی از کیوی ها رو نگه میداریم.
مایع کیک رو میریزیم داخل قالبی که دیواره ها و کفش کاملا چرب شده.
کیوی های خرد شده ای که نگه داشته بودیم رو روش میریزیم.
مدت 60-65 دقیقه داخل فر بمونه. از فر که خارجش کردیم 15 دقیقه صبر میکنیم تا کمی خنک بشه و از قالب درش میاریم.
به به
خیلی میچسبه
kheili khoshmazast
ReplyDeleteمرسی .عالی بود
ReplyDeletenooshe joooooooooooooon
ReplyDelete:-)
سلام عزیزم...ممنون بابت دستورهای خوبت
ReplyDeleteمیخواستم الان این کیک رو درست کنم ولی لیموترش ندارم میخواستم ببینم می شه به جاش از اب لیمو استفاده کنم؟
سلام عزیزم
Deleteمیتونی از رنده پوست پرتقال استفاده کنی
یا مرکبات دیگه
شرمنده دیر جواب دادم
:)