Pages

Monday, September 29, 2014

گرانولای گلابی و بادام


وعده غذایی صبحانه چیزیه که من بهش خیلی اهمیت میدم و بهتره بگم کلی خودم رو باهاش درگیر میکنم. برام مهمه که سالم باشه و پر انرژی و تنوعش رو دوست دارم. از اونجایی که از بچگی عادت به صبحانه خوردن داشتم، اگه یه روز صبحانه نخورم دیگه تا آخر شب کلا گرسنم و هر چی بخورم سیر نمیشم. دیگه واضح و مبرهنه که چه قدر این بده چون هرچی هم بخورم ولی بازم این دلم همش به قولی قارررررر و قورررررر میکنه :)


دستور موزلی صبحانه رو قبلا گذاشته بودم که یه دستور کلیه. حسنش به اینه که این امکان و ایده رو میده تا هربار با یک طعم یا با مواد در دسترس درستش کنیم. اما اگه دستورای کلی سختتونه همینجا باشید که با چند تا دستور جزئی تر اومدم، با مواد اولیه کمتر. این اولیشه :)

مواد اولیه:

جودوسر پرک 4 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
تخم آفتابگردان 1 پیمانه
پودر نارگیل درشت 1 پیمانه
بادام خرد شده 1،1/4 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/3 پیمانه
گلابی درشت 4 عدد
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

Thursday, September 4, 2014

سوپ دال عدس مراکشی


این مملکتی ما توش زندگی میکنیم ایالت فرانسه زبان کانادا هستش. به همین خاطر هم مهاجر فرانسه زبان زیاد داره از کشور هایی مثل مراکش, الجزایر, هائیتی و خیلی کشور های دیگه. خود کانادایی ها هم ارادت خاصی نسبت به مراکش دارند از دکوراسیون و صنایع دستی و هنرهای سنتی گرفته تا آشپزی و غذاهای مراکشی که تاثیر قابل توجه و مشهودی در زندگیشون داره.

این سوپ هم شبیه سوپ دال عدس خودمونه فقط ادویه بیشتری  بهش اضافه شده.

مواد اولیه :

دال عدس ١,١/٢ پیمانه
آب مرغ یا آب سبزیجات 5 پیمانه
گوجه پوره شده ٢ پیمانه 
هویج ١ عدد 
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
کرفس ١ ساقه
سیب زمینی کوچک ١ عدد 
روغن زیتون
لیمو ترش
جعفری, گشنیز, پیازچه خرد شده برای روی سوپ 
ادویه : تخم گشنیز, زردچوبه, پاپریکا, فلفل سیاه, نمک, زیره, فلفل قرمز, چوب دارچین