بین ادویه ها زعفران و دارچین رو از همه بیشتر دوست دارم. جفتشون معجزه میکنند. حالا فکر کنید یه جایی زعفران باشه پسته نباشه !!! انگاری یه چیزی کمه.
بیسکاتی هم که معرف حضورتون هست. بیسکویت ایتالیایی که دو مرحله پخت داره و به خاطر خشک بودن کنار چای خیلی میچسبه. البته بیسکاتی های من در واقع مینی بیسکاتی هستند.
مواد اولیه:
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۳,۱/۴ پیمانه
پسته ۱ پیمانه
زعفران دام کرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری