روش تهیه خمیر ساده مناسب برای تهیه تارت, پای و کیش رو قبلا گذاشتم و و البته دستور تهیه چند تا خوشمزه با کمک این خمیر.
خمیر شکلاتی هم روش تهیه مشابهی داره و در تهیه تارت و پای های مختلف میتونیم جایگزین خمیر ساده کنیم.
برای تارتهایی که فقط خمیر زیرین دارند از فرمول یک و تارتهایی که باید با خمیر روکش هم بشند از فرمول دوم استفاده میکنیم که خمیری 2 برابر اولی بهمون میده.
دستورالعمل کاملا مشابهه.
فرمول 1 :
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۲,۱/۲ قاشق سوپخوری
پودر قند ۲,۱/۲ قاشق سوپخوری
کره ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آب یخ ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
فرمول 2 :
آرد ۱,۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۵ قاشق سوپخوری
پودر قند ۵ قاشق سوپخوری
کره ۲/۳ پیمانه (۱۴۰ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آب یخ ۱ قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری