Pages

Monday, September 28, 2015

خمیر شکلاتی برای تارت و پای


روش تهیه خمیر ساده مناسب برای تهیه تارت, پای و کیش رو قبلا گذاشتم و و البته دستور تهیه چند تا خوشمزه با کمک این خمیر.
خمیر شکلاتی هم روش تهیه مشابهی داره و در تهیه تارت و پای های مختلف میتونیم جایگزین خمیر ساده کنیم.

برای تارتهایی که فقط خمیر زیرین دارند از فرمول یک و تارتهایی که باید با خمیر روکش هم بشند از فرمول دوم استفاده میکنیم که خمیری 2 برابر اولی بهمون میده.
دستورالعمل کاملا مشابهه.

فرمول 1 :
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۲,۱/۲ قاشق سوپخوری
پودر قند ۲,۱/۲ قاشق سوپخوری
کره ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آب یخ ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری 

فرمول 2 :
آرد ۱,۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۵ قاشق سوپخوری
پودر قند ۵ قاشق سوپخوری
کره ۲/۳ پیمانه (۱۴۰ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آب یخ ۱ قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۱/۲ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری 

Saturday, September 26, 2015

اسکن دوبل شکلات


مواد اولیه :

آرد ۱,۲/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
کره ۱/۲ پیمانه (۱۱۵ گرم)
شیر ۱/۳ پیمانه
خرده شکلات ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
عصاره وانیل ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد

Thursday, September 24, 2015

بستنی ماستی توت فرنگی


یه بستنی رژیمی و کم کالری و خوشمزه, بدون شکر و خامه. 
چی بهتر از این برای آدمی مثل من که عاشق بستنیه, اونم ۴ فصل.

مواد اولیه :

توت فرنگی ۴ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری 

Tuesday, September 22, 2015

بستنی زردآلو


خوب داستان از این قراره که پیدا کردن یه زردآلوی خوشمزه و شیرین تو این ولایت اصلا کار آسونی نیست. اکثر اوقات هر قدر هم که خوش قیافه و خوش عطر باشه ولی مزه ای که باید نداره. اینه که من یه مقدار از زردالو هایی که امسال خریدم رو خرد و فریز کردم. یه همچین زمانی بهترین و آسونترین کاری که میشه کرد مربا پختنه چون ترش و شیرینیش رو با شکر میتونیم تنظیم کنیم. من بیشترش رو تبدیل به بستنی کردم :)

برای درست کردن این بستنی چی لازم داریم :

زردآلو ۷۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
خامه ۳۵%, ۱,۱/۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۲/۳ پیمانه
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری