Pages

Tuesday, March 21, 2017

کیک آناناس و بلوبری


مواد اولیه:
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
آرد 1،1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست یک پرتقال یا لیمو ترش
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
بلوبری 1/4 پیمانه
آناناس 3 حلقه

برای روی کیک:
آناناس 4 حلقه
بلوبری 1/2 پیمانه
کمی شکر


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.

اول از همه بگم حتما شیر و تخم مرغ و کره رو زودتر از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسند. اینکار کمک میکنه تا کره بعد از مخلوط کردن شیر حالت بریده پیدا نکنه. این نکته در مورد تمام کیکهایی که با کره پخته میشند صدق میکنه.

کره و شکرقهوه ای رو مخلوط میکنیم و اونقدری هم میزنیم تا شکر کاملا باز و کره سبک و کرمی شکل بشه. وانیل و رنده پوست پرتقال یا لیمو رو هم مخلوط میکنیم.
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و در نهایت شیر.
در ظرف دیگه ای مواد خشک رو باهم مخلوط و به مایع اولیه اضافه میکنیم.
فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. زیاد هم زدن ارد داخل کیک ها نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن کیک میشه.

من از کنسرو آناناس استفاده کردم به همین خاطر اندازش رو با حلقه گفتم.
آناناس رو خرد میکنیم و همراه بلوبری با باقی مواد مخلوط میکنیم.


قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم. مواد کیک رو داخل قالب میریزیم و بلوبری و آناناس رو روی کیک میچینیم. کمی شکر روی میوه ها میپاشیم و مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر گرم میپزیم.


بعد از پخت حدود ۱۰ دقیقه استراحت میدیم و از قالب خارج میکنیم تا کامل خنک بشه. زمان پخت البته خیلی بسته به سایز قالب و ضخامت کیک داره. من از قالب 9 اینچی استفاده کردم.

برای سرو میتونیم کمی پودر قند روی کیک بپاشیم.


نوش جون ... ...................................

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...