دستور انگشتی مربایی رو که سه سال پیش نوشته بودم، با کلیک کردن روی اسمش به دستورش میرسید. ایشون هم با خمیر پایه تقریبا مشابه، ورژن گردویی ایشون هستند. البته فیلینگ شیرینی مشابه فیلینگ پای گردو هست، به همین خاطر هم اسم کامل شیرینی، انگشتی پای گردویی میشه. ولی خوب چون خیلی طولانیه بهش میگم شیرینی پای گردو یا شیرینی انگشتی گردویی.
میخوام این بحث رو کش ندم، انگاری نمیشه اصلا. خوب اسم واقعی این دسته کوکیها که وسط خمیر رو برای پُرکردنش با شست انگشت سوراخ میکنیم Thumbprint Cookies هست. حالا فکر کنید من اگه بخوام خیلی دقیق ترجمه کنم و سخت بگیرم، اسم این شیرینی ها میشه شست انگشتی پای گردویی. حالا بفرمایید شیرینی شست انگشتی پای گردویی !!!!
مزش بینظیره ... ...............
مواد اولیه :
کره 1 پیمانه (227 گرم)
شکر 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
آرد 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند (اختیاری)
برای فیلینگ:
کره 1/4 پیمانه (56 گرم)
1/4 پیمانه corn syrup
گردو خرد شده 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
نمک 1 پینچ
برای فیلینگ:
کره 1/4 پیمانه (56 گرم)
1/4 پیمانه corn syrup
گردو خرد شده 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
نمک 1 پینچ