tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post163176153299968812..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: کیک شربتی Atefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-77211130960485668482016-03-03T01:00:46.353-08:002016-03-03T01:00:46.353-08:00خواهش می کنم ، ، ولی هر چه کمتر از این اشعه ها دور...خواهش می کنم ، ، ولی هر چه کمتر از این اشعه ها دور باشی بهتره، حالا نگی به تو چه، زحمت به خودت نده، اخه دیگه این وقتا پیش نمی ایید، وبلاگت عالیهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-68863455078653105312016-03-02T12:28:37.343-08:002016-03-02T12:28:37.343-08:00ممنون سمانه جون از آرزوهای قشنگت
حالا تا وقت دارم...ممنون سمانه جون از آرزوهای قشنگت<br />حالا تا وقت دارم سعی میکنم دستور هایی که از قبل مونده رو بنویسم<br />سوالی داشتید بپرسید, پیغام هم رو چک میکنم, دیر و زود جواب میدم حتما <br />شاد باشی عزیز <br />Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-91103293632714574172016-03-02T12:24:15.510-08:002016-03-02T12:24:15.510-08:00چه جالب سارا جون , منم دقیقا ۳ ماه دیگه :)
درباره ...چه جالب سارا جون , منم دقیقا ۳ ماه دیگه :)<br />درباره پیمانه ها هم بگم که من از پیمانه های اندازه گیری استاندارد استفاده میکنم<br />نمیشه گفت چند گرم توشون جا میشه چون بسته به ماده فرق داره<br />مثلا ۱ پیمانه آرد ۱۱۰ گرم میشه در حالیکه ۱ پیمانه کره ۲۲۵ گرم میشه<br />برای تبدیل دقیق میتونید این لینک رو باز کنید<br />http://www.yemalilar.com/2011/03/blog-post.html <br />پیمانه ها و قاشق ها رو میتونید از لوازم آشپزی و قنادی فروشی تهیه کنید Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-85636691842686662492016-03-02T08:33:39.062-08:002016-03-02T08:33:39.062-08:00روستی اسمم سمانه هست چند باری مزاحمتان شدم، ولی از...روستی اسمم سمانه هست چند باری مزاحمتان شدم، ولی از ایین به بعد کم مزا حمتان می شم، مواظب خودتان باشیدAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-83596966078006631722016-03-02T08:20:58.973-08:002016-03-02T08:20:58.973-08:00الهی عزیزم، پس من هوشم زیاده که فهمیدم، الهی به سل...الهی عزیزم، پس من هوشم زیاده که فهمیدم، الهی به سلامتی خیلی خوشحال شدم، پس دیگه حتما دور به دور می ایید اینجا، مگه با بچه می شه سر شو ادم بخوارونه:)))) خواهرم بچه دار شده تازه چند روزه اصلا دیگه نمیاد با هم بحرفیم از بس که دختر خوشگلش وقتشو گرفته، راسیاتش رو بگم منم استرس می گیرم وقتی بهش فکر می کنم، ولی به امید خدا همه چیز خوب پیشش می ره و فرزند سالم به دنیا می اورید، راستشو بگم ما چون دور از خانواده هستیم هم یکم برامون سخت ترمی <br /> شه ، بازم پر حرفی کردمم اسممAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-68220423496701158262016-03-02T08:16:46.543-08:002016-03-02T08:16:46.543-08:00Salam, Tabrik bashe man ham 3 mah bad maman mesham...Salam, Tabrik bashe man ham 3 mah bad maman mesham�� <br />Yak sawal peimaneye shoma chand Gramm ast?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10739605861719322874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-30559842051689699322016-03-01T19:13:18.116-08:002016-03-01T19:13:18.116-08:00سلام دوست عزیز
اسمتون رو ننوشتید برام :)
کیک و شرب...سلام دوست عزیز<br />اسمتون رو ننوشتید برام :)<br />کیک و شربت بهتره هر دو ولرم باشند. مهم شربته البته که ولرم باشه, کیک چون خیلی ترد هست و موقع برش ممکنه ترک بخوره اگه دماش پایین تر هم باشه مشکلی نیست, چون بهش چند ساعت استراحت میریم بعد از ریختن شربت, و به اندازه کافی وقت داره که شربت رو به خودش جذب کنه.<br />معمولا همه با شکر سفید میپزند این کیک رو, من شکر قهوه ای میریزم چون خودش یه مزه ادویه ای خوبی داره که کیک رو خوشمزه میکنه. میتونید با همون اندازه شکر سفید جایگزینش کنید.<br />اگه لوزی سختتون هست برش های طولی و عرضی بدید تا مربع یا مستطیل شکل باشند.<br />برای سوال آخر هم بگم که بله, ایشالا تا چند ماه آینده :) داره سرم شلوغ میشه, استرس گرفتم Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-82905145767757112482016-03-01T13:09:24.400-08:002016-03-01T13:09:24.400-08:00عالیه، ، چنتا سوال داشتم، کیک باید گرم و شربت ولرم...عالیه، ، چنتا سوال داشتم، کیک باید گرم و شربت ولرم ،درسته،<br />بدم می شه از شکر سفید استفاده کرد، بدم، بهم نخندیا من این طوری نمی تونم برش بزنم، این طوری لوزی نمی شه، <br />نکنه راستی خبرای هست که میگید زعفران برام خوب نیست، اگه دارید مامان می شید مبارک باشه، :)<br />پر حرفی کردمAnonymousnoreply@blogger.com