tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post326089916096285703..comments2023-10-12T06:27:20.500-07:00Comments on خوشمزه خونه: نان بربری Atefehhttp://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-67915651403654482492020-05-22T16:04:30.735-07:002020-05-22T16:04:30.735-07:00سلام، ممنون از رسپی خوبتون، الان خمیر من در حال ور...سلام، ممنون از رسپی خوبتون، الان خمیر من در حال ور اومدنه. نوشتید اگر آرد نون بود مقدارش فرق می کنه، به ازای همین مقادیر چقدر باید ارد نون زد؟ ممنون کنبهزای Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-24743755976456144452016-07-25T16:20:40.578-07:002016-07-25T16:20:40.578-07:00عاطفه جون تو دستور نان سبوسدار نرم میشه مقادیر سی ...عاطفه جون تو دستور نان سبوسدار نرم میشه مقادیر سی سی رو به پیمانه هم بنویسی<br />چون من ازین پیمانه های اماده که از دلاراما خریدم دارمlilihttps://www.blogger.com/profile/15441972218698923186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-62327045081432226212016-07-25T14:31:22.276-07:002016-07-25T14:31:22.276-07:00This comment has been removed by the author.lilihttps://www.blogger.com/profile/15441972218698923186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-2373535554919332012016-07-25T14:31:04.074-07:002016-07-25T14:31:04.074-07:00ممنون عاطفه جوون خیلی عالی شد نونم
همسرم خیلی خوشش...ممنون عاطفه جوون خیلی عالی شد نونم<br />همسرم خیلی خوشش اومدlilihttps://www.blogger.com/profile/15441972218698923186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-60101844320180788372016-07-21T08:24:11.445-07:002016-07-21T08:24:11.445-07:00سلام عزیزم
من همیشه تو آب میریزم ولی خوب احتیاج نی...سلام عزیزم<br />من همیشه تو آب میریزم ولی خوب احتیاج نیست صبر کنی تا عمل بیا<br />ولی میتونی با مواد خشک هم مخلوط کنی<br />من راستش تو والمارت ندیدم تا حالا<br />یعنی چون نمیخرم تاحالا چشمم دنبالش نبوده<br />ولی دیشب تو فروشگاه مترو تو قسمت بیولوژیک دیدم که داره<br />اگر بدنتون عدم تحمل به گلوتن نداره بهتره آرد معمولی استفاده کنیدAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-72938393162729565772016-07-18T11:19:32.688-07:002016-07-18T11:19:32.688-07:00سلام عاطفه جان....همین الان که دارم پیام میزارم خم...سلام عاطفه جان....همین الان که دارم پیام میزارم خمیری که با دستور شماست داره زمان استراحتش رو میگذرونه<br />واقعا ممنون از دستور بربری<br />کلی دنبال یه دستور خوب که به درد خارج ایران میخوره گشتم تا شما رو پیدا کردم<br />فقط چند تا سوال<br />اگر از qick rise yeast استفاده کنم باید قاطی مواد خشک بزنم یا بازم تو اب بریزم؟<br />بعد اینکه اینجا ایا تو والمارت میشه ارد های بدون گلوتن پیدا کرد و خواص کدوم بیشتره؟<br />مرسی گلمlilihttps://www.blogger.com/profile/15441972218698923186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-26570177073133083002015-11-24T12:23:56.015-08:002015-11-24T12:23:56.015-08:00dooste aziz salam, man modatie ke az in dastoor es...dooste aziz salam, man modatie ke az in dastoor estefade mikonam va aaaaaaaaaaallllliiiiiieeeeee,khodam o hamsaram kheili razi hastim, emrooz dobare oomadam dastoor ro negah konam chon mikham dobare dorost konam o khastam tashakor konam,dar yek kalam aaaalie, vase kasaeei ke kharej az iran hastan o dastrasi nadaran be noone barbari be in khoobi behtarine :) bazam merc :* Aidanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-30762057846411913502015-06-09T18:28:18.070-07:002015-06-09T18:28:18.070-07:00سلام سوری جان
شرمنده خیلی دیر پیغامت رو دیدم
ممنون...سلام سوری جان<br />شرمنده خیلی دیر پیغامت رو دیدم<br />ممنون از شما و لطفت <br />نوش جون عزیزم<br />خوشحالم که خوشت اومده<br />اگه بدونم فقط یه نفر استفاده کرده از دستور و راضی بوده کلی بهم انرژی مثبت میده :)<br /> Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5658851691152548654.post-19236791338204821932015-05-16T20:54:30.680-07:002015-05-16T20:54:30.680-07:00با عرض سلام خدمت عاطفه خانوم عزیز.اول از همه تشکر ...با عرض سلام خدمت عاطفه خانوم عزیز.اول از همه تشکر میکنم بابت منوهای خوبتون و بعدش به خاطر دستور نون بربری. من زیاد نون درست میکنم و نون بربری های مختلفی هم امتحان کردم از سایت های مختلف که میشه گفت همشون روغن داشتند هر چند که از نظر همسر مشکل پسندم خوب شده بودند ولی وقتی با دستور شما درست کردم بهم گفت عاااالیییه حتی از نون بیکری آریا هم بهتره ( ما خارج از ایران هستیم) و من اینو مدیون هنرمندی شما میدونم هم خیلی خوب حاضر میشه و هم واسه پختش زمان مناسبی داره باز هم ممنون سوریnoreply@blogger.com