Pages

Wednesday, May 9, 2012

کوفته هویج


این کوفته خیلی راحت آماده میشه و در کنار یه سالاد یا سبزیجات پخته یا حتی پلو و پاستا غذای کاملیه. همینطور می تونیم همراه پاستا سروش کنیم.

مواد لازم :

گوشت چرخ شده 300 گرم
هویج رنده شده 150 گرم + 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
رب گوجه 1 قاشق مربا خوری
گوجه رنده شده 2  قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
مرزه و ترخان خرد شده 1 قاشق مربا خوری
نمک - نمک پیاز- فلفل سیاه و قرمز - پودر لیمو عمانی - پودر آویشن
آبلیمو


گوشت چرخ شده، مرزه و ترخان، هویج و سیر رو همراه نمک پیاز و فلفل سیاه و قرمز مخلوط میکنیم و ورز میدیم.
هویج و سیر رو بهتره با رنده ریز رنده کنیم . نمک پیاز هم به طعم خوب غذا خیلی کمک میکنه ولی از نمک معمولی هم میشه استفاده کرد.



پیاز رو همراه 2  قاشق هویج تفت میدیم.
رب و  گوجه رنده شده رو اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پودر لیمو عمانی و پودر آویشن.
اگر دوست دارید بوی ادویه تو غذاتون احساس بشه و عطر ادویه در بیاد بهتره قبل از ریختن رب ادویه رو تو روغن کمی تفت بدید.
2 فنجون آب به مواد اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم جوش بیاد.



 تا مایع  جوش بیاد از خمیر کوفته گلوله هایی اندازه گردو درست می کنیم و داخل مایع سس قرار میدیم. اگه مایع سس زودتر جوش اومده بود کمش می کنیم تا از جوش بیافته و کوفته ها رو داخلش میداریم. جوشیدن ممکنه باعث متلاشی شدن بافت کوفته بشه. بعد از حدود 10 دقیقه ای شعله رو زیاد می کنیم و بهش وقت میدیم تا بپزه، حدود 1 ساعت.
زمانی که مطمئن شدید بافت مواد سفت شده می تونیم درب ظرف رو ببندیم. در آخر هم آب لیمو ترش یادمون نره.



در نهایت کوفته ها رو همراه سسش سرو میکنیم و از خوردنش بسی خوش به حالمون میشه.







نوش جان ... .................

No comments:

Post a Comment