Pages

Friday, July 13, 2012

تارت موز


بهتره از موزهای حسابی رسیده که روشون لکه های قهوه ای داره برای این تارت استفاده کنیم. مزش واقعا عالیه فکر کنم اگه یه بار درستش کنید مثل من عاشقش میشید.

مواد لازم:
کره 60 گرم
شکر قهوه ای 60 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سبوس دار 90 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
موز بزرگ 2 عدد
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری

برای رویه تارت:
موز ورقه شده 2 عدد
پودر قند

برای خمیر:
از دستور خمیر تارت فرمول 1 استفاده میکنیم. روی این جمله کلیک کنید.


خمیر رو داخل یک پلاستیک نیم ساعت در یخچال قرار میدیم و قبل از استفاده زمان میدیم تا به دمای محیط برسه.


یه قالب 8 اینچی برای این مقدار مواد مناسبه. من همه مواد رو نصف کردم و از یه قالب 10 در 20 استفاده کردم. عکس پایین مربوط به یه تارت دیگه هست ولی دستور خمیرش همین بوده.


خمیر رو روی سطح تمیز آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم به قطر 3-4 میلیمتر و کف قالب پهن میکنیم. قالب احتیاج به چرب کردن نداره. خمیر رو به دیواره ها و گوشه های قالب فشار میدیم تا کاملا فرم بگیره، با چاقو اضافه های خمیر رو از دور ظرف می بریم و با چنگال کف و دیواره های خمیر رو سوراخهایی ایجاد میکنیم.

قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میگذاریم.

روی خمیر رو با قلم مو تخم مرغ میمالیم و 10-12 دقیقه توی فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده میپزیمش.

برای محتوای تارت، کره و شکر قهوه ای و بعد تخم مرغ و وانیل رو خوب هم میزنیم. آرد و دارچین و جوز هندی و در نهایت موزهای له شده رو مخلوط میکنیم.



مخلوط رو روی خمیر پخته میریزیم. 2 تا موزی که برای رویه تارت کنار گداشتیم حلقه حلقه میکنیم و روش میچینیم.از خمیرهایی که زیاد اومده میتونیم برای تزئین استفاده کنیم. 



مدت 30-35 دقیقه داخل فر 350 درجه قرارش میدیم. وقتی از فر خارجش کردیم روش پودر قند میپاشیم. 

این هم نتیجه کار بعد از سرد شدن.


نوش جون همه ....

9 comments:

  1. به به دلم رفت عاالی شده و حتما خوشمزه

    ReplyDelete
  2. عجب چیزی درست کردی ، یام یام ؛ دست گلت درد نکنه

    ReplyDelete
  3. هر چیزی که توش موز داشته باشه من خیلی‌ دوست دارم . مطمنم این تارت خیلی‌ خوشمزه هست . عالییییییییی عاطفه جون .

    ReplyDelete
  4. مرسی دوستای هنرمندم
    مطمئنم یه بار امتحانش کنید عاشقش میشید

    ReplyDelete
  5. به به عاطفه جون چرا من تا حالا این خوشمزه خونه ی هیجان انگیز تو رو ندیده بودم. خیلی عالیه. همه ی دستورا تا جایی که دیدم هیجان انگیزند. من با اجازه لینکت رو می ذارم تو وبلاگم تو هم دوست داشتی لینک من رو بذار دوست جدیدم :)

    ReplyDelete
  6. سلام عاطفه عزیزم. من از محل کار نمیتونستم بیام تو وبلاگتون چون که بلاگ اسپات دارین . الان مطالبتون را دیدم و واقعا لذت بردم که وبلاگ به این قشنگی دارین . منم الان لینکتون میکنم دلم میخواد دستوراتون را امتحان کنم . شاد باشید
    الی گولو

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنون الهام جان
      خوش اومدی

      Delete
  7. atefe joon azizam lazeme hatman ardemon sabos dar bashe?arde gandom ia arde mamoli nemishe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. لازم نیست حتما سبوسدار باشه سحر جون
      سبوس صرفا برای مغذی بودن این دسر هستش
      میتونی از آرد دیگه ای استفاده کنی
      :-)

      Delete