Pages

Tuesday, August 28, 2012

کوفته بوقلمون و سبزیجات


این کوفته های کوچک رو همراه  سالاد، سبزیجات پخته، پلو یا پاستا میتونیم سرو کنیم.

برای کوفته :
بوقلمون چرخ شده 400 گرم
هویج متوسط 1 عدد
کدو سبز متوسط 1 عدد
سیب زمینی کوچک 1 عدد
3 قاشق غذاخوری پر پودر سوخاری italian seasoned
سیر 1 حبه
نمک، فلفل سیاه
آویشن 1 قاشق مرباخوری
ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری

برای سس :
گوجه فرنگی درشت 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
آبلیمو
نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز


برای درست کردن این کوفته های خوشمزه کدو، هویج، سیب زمینی و سیر رو  رنده میکنیم، همراه باقی مواد داخل کاسه ای با هم مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم تا به خورد هم برند.


برای آماده کردن سس، پیازداغ میکنیم، رب و ادویه رو باهاش تفت میدیم، گوجه رو داخلش رنده میکنیم، آب اضافه میکنیم، با شعله کم میگذاریم جوش بیاد.

به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بر میداریم، گرد میکنیم، داخل سس قرارشون میدیم.  کوفته ها رو قبل از جوش آمدن سس داخلش قرار میدیم تا کم کم خودشون رو بگیرند و از هم باز نشند.
نمک و آبلیمو رو فراموش نمیکنیم.


زمان میدیم تا کوفته های کوچیکمون بپزند و سس غلیظ بشه، حداکثر 1ساعت.


من با فتو چینی سروشون کردم و روش پودر آویشن پاشیدم. مغز کوفته ها نرم و روشنه و طعم مطبوعی داره.


نوش جان همه .......


5 comments:

  1. وای عاطفه جونم من که غشیدم ، خیلی عالیه ؛ متخصص کوفته هستیا خوشگل خانوم ..........

    ReplyDelete
    Replies
    1. رز جونم ... غذاهای سزخ کردنی زیاد تو خونه ما طرفدار نداره
      واسه همینم من هر چی رو بشه کتلت کرد
      کوفتش میکنم
      که مجبور نشم سرخش کنم
      اگه چرب باشه همسرم اصلا نمیخوره

      Delete
  2. واییییی خیلی‌ خوشمزه به نظر میرسه . یومییی یومیییی . نوش جونتون عزیزم .

    ReplyDelete
  3. بسیار خوشمزه به امید موفقیت های بیشتر شما

    ReplyDelete