بستنی همیشه به من میچسبه :-) فرقی نمیکنه در چه فصلی، چه هوایی، چه ساعتی، همیشه سرحالم میاره.
مواد لازم:
خامه 35% 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای روشن 1 پیمانه
پوره کدوحلوائی 1,1/3 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
در اکثر دستورها از ادویه شامل دارچین و زنجبیل استفاده شده بود و بستنی در واقع بستنی کدوحوائی و ادویه است. ولی خوب من بدون ادویه زیاد درست کردم و فقط کمی جوز هندی زدم.
نکته دیگه اینکه شکر قهوه ای 2 نوع تیره و روشن (طلائی) داره و ما از روشن استفاده میکنیم چون هم مزش ملایم تره و هم رنگ بستنی رو تیره نمیکنه.
خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا جایی که خامه کمی سفت بشه ولی نه اونقدری که چربی کره در بیاد. شیر رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.
پوره کدوحلوائی، وانیل و جوزهندی رو هم اضافه میکنیم.
بستنی رو داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت درش میاریم و دوباره با همزن میزنیمش. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ داخلش قابل مشاهده نباشند.
میتونیم آخرین باری که همش زدیم هر مغزی که دوست داریم بهش اضافه کنیم.
source:onehundreddollarsamonth.com
عاطفه عزیز تشکر ویژهههههههههههههه برای این پست دوست داشتنی میدونم خیلی خوشمزه هست حتما درستش میکنم مرسی از پست خوبت
ReplyDelete