Pages

Thursday, September 4, 2014

سوپ دال عدس مراکشی


این مملکتی ما توش زندگی میکنیم ایالت فرانسه زبان کانادا هستش. به همین خاطر هم مهاجر فرانسه زبان زیاد داره از کشور هایی مثل مراکش, الجزایر, هائیتی و خیلی کشور های دیگه. خود کانادایی ها هم ارادت خاصی نسبت به مراکش دارند از دکوراسیون و صنایع دستی و هنرهای سنتی گرفته تا آشپزی و غذاهای مراکشی که تاثیر قابل توجه و مشهودی در زندگیشون داره.

این سوپ هم شبیه سوپ دال عدس خودمونه فقط ادویه بیشتری  بهش اضافه شده.

مواد اولیه :

دال عدس ١,١/٢ پیمانه
آب مرغ یا آب سبزیجات 5 پیمانه
گوجه پوره شده ٢ پیمانه 
هویج ١ عدد 
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه
کرفس ١ ساقه
سیب زمینی کوچک ١ عدد 
روغن زیتون
لیمو ترش
جعفری, گشنیز, پیازچه خرد شده برای روی سوپ 
ادویه : تخم گشنیز, زردچوبه, پاپریکا, فلفل سیاه, نمک, زیره, فلفل قرمز, چوب دارچین




خوب اول از همه سبزیجات رو خرد میکنیم و داخل کمی روغن زیتون تفت میدیم. نمیخایم سرخ بشند فقط کمی تفت دادن کمک میکنه تا مزه سبزیجات قوی تر بشه. ریز و درشتی سبزیجات هم مهم نیست چون آخر کار سوپ رو میکس میکنیم.

ادویه ها رو هم باهاشون تفت میدیم.
دال عدس رو حتما با آب سرد میشوریم بعد اضافه میکنیم. همراه آب مرغ و پوره گوجه. 

به جای پوره گوجه میتونیم رب گوجه استفاده کنیم و با سبزیجات کمی تفتش بدیم ولی میزان مایع سوپ رو بیشتر میکنیم. 


یک ساعتی زمان لازم داره تا بپزه.
آبلیمو رو آخر کار اضافه میکنیم.
چوب دارچین رو درمیاریم و سوپ رو میکس میکنیم.
موقع سرو روش سبزیجات تازه خورد شده, روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز میریزیم.


به به :)


1 comment:

  1. به به به نظر خیلی خوشمزه میاد مخصوصا با ادویه فراوان عالی شده عزیزم مرسی از این دستور خوب

    ReplyDelete