Pages

Saturday, November 22, 2014

کوکی جودوسر و سیب


اسمش کوکیه، ولی اینقدر نرم و خوشمزست که من ترجیح میدم بش بگم "کلوچه". 

مواد اولیه :

جودوسر پرک 2،1/2 پیمانه
آرد 1،1/4 پیمانه
کره 3/4 پیمانه (170 گرم)
شکر قهوه ای 1،1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
سیب درشت 2 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

Wednesday, November 19, 2014

مینی کیک یزدی



خیلی دستورها رو برای کیک یزدی امتحان کردم. 2 تاش خیلی خوب بود، همونی بودند که باید باشند؛ کیک یزدی واقعی. یکی از عارفه جون از صفحه آشپزون، یکی هم از رز گلم از آشپزی برای صنم بانو.


دستوری که مینویسم دومی هست، البته با یه کوچولو دخل و تصرف تا بشه ورژن عاطفه :) وانیل رو خذف و به جای شکر از شکر قهوه ای استفاده کردم چون مزش ادویه ای تره، رطوبت بیشتری به کیک میده و البته شیرینیش از شکر سفید یه کوچولو کمتره.

مواد اولیه:

آرد 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته و کنجد

سالاد کینوا و اسفناج


آیا دانه کینوآ رو میشناسید ؟
کینوآ گیاهیه که به خاطر دانه‌های خوراکی‌اش معروفه. البته جزو غلات نیست اما خواصی مشابه و حتی بیشتر داره. در آمریکای جنوبی کشت می‌شه و خوشبختانه گفته می‌شه که کشت آن در ایران نیز شروع شده. «اینکاها» به این دانه‌ها «مادر همه‌ی دانه‌های خوراکی» می‌گن چون خواص فوق‌العاده‌ای داره. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید، کلسترولتون بالاست یا می‌خواید لاغر شید می‌تونید به این دانه‌ها اعتماد کنید. روش پخت آن مانند برنجه و یکی از مواد غذایی سالم برای سلامتی. اگر از خواصش میخواید بدونید، اینجا مطلب رو بخونید : خواص کینوا


من خیلی با سالادهای سرد به عنوان وعده غذای اصلی میونه ای ندارم اینه که این سالاد رو هم گرم درست کردم. به جای اینکه سبزیجات رو تازه با کینوای سرد مخلوط کنم، همه رو با چند قطره روغن پختم داخل فر و با کینوای گرم مخلوط کردم.

مواد اولیه :

کینوا 1/2 پیمانه
آب مرغ یا سبزیجات 1 پیمانه
گوجه ریز 12 تا 15 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
لیمو ترش 1/2
نمک و فلفل سیاه
اسفناج
روغن زیتون 

Tuesday, November 11, 2014

کره مزه دار


این کره ها رو من کنار چلو و کباب سرو میکنم.
میتونیم برای مزه دار کردن استیک و ماهی هم ازشون استفاده کنیم یا کنار پیش غذا و روی نون تُست.

Sunday, November 2, 2014

نوشیدنی کدوحلوایی


من اصولا هر چند وقت یکبار به یه چیزی معتاد میشم. یه مدت شدیدا معتاد انواع مافین و نون بودم واسه صبحونه، یه مدت معتاد گرانولا، الانم یه سالیه که معتاد همین نوشیدنیهای مقوی شدم که بهشون میگیم اسموتی "smoothie". دستور چند نمونش رو یکی یکی میگذارم.

خیلی راحت تهیه میشند، مواد اولیه بستگی داره به موجودی یخچال و البته اینکه تو چه حال و هوایی باشی، همه رو میریزی تو بلندر و در کمتر از یک دقیقه یه صبحانه داری پر از ویتامین و فیبر و کلسیم.
کلسیم البته چون من تو اسموتی حتما شیر و ماست میریزم.
نه فقط برای صبحانه که به عنوان دسر و مخصوصا طی روزهای گرم تابستون میتونیم سرو کنیم.

مواد اولیه :

ماست 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
پوره کدوحلوایی 1/2 پیمانه
عسل 1-2 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ
میخک 1 پینچ