Pages

Monday, December 1, 2014

کیش بروکلی


مواد اولیه:

شیر 1/2 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بروکلی خرد شده 4 پیمانه
پنیر موتزارلا 1 پیمانه رنده شده
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
نشاسته ذرت 1،1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک - فلفل سیاه



خمیر رو باز میکنیم و داخل قالب 23 سانتی (10 اینچ) پهن میکنیم. قالبها معمولا گرد هستند البته. باقی خمیر رو از اطراف قالب میبریم و با چنگال کف و دیواره ها رو حسابی سوراخ سوراخ میکنیم. قالب رو برای 20 دقیقه در یخچال قرار میدیم.
فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
بعد از 20 دقیقه خمیر رو با یک کاغذ روغنی میپوشونیم و داخلش رو با حبوبات پر میکنیم تا موقع پخت پف نکنه. مدت 15 دقیقه خمیر رو در فر گرم میپزیم.
بعد از پخت میگذاریم تا کمی خنک بشه. دمای فر رو هم روی 350 درجه فارنهایت میگذاریم.


پیاز ریز شده رو با روغن زیتون تفت میدیم و سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم. سیر فقط کمی تفت بخوره نه اینکه مثل سیر داغ برشته بشه. کف خمیر میریزیم.

بروکلی رو خرد میکنیم. قسمت گلش رو لازم داریم. داخل خمیر کیش میریزیم و بعد پنیر موتزارلا رنده شده رو روش پهن میکنیم. به نظر میاد دیگه جایی برای مواد نمونده و خمیر حسابی پر شده. ولی اینطور نیست.


تخم مرغ و خامه رو همراه نمک و فلفل در کاسه ای مخلوط میکنیم. شیر رو هم با نشاسته جداگانه مخلوط میکنیم تا مطمئن شیم نشاسته گلوله نمیشه. به بقیه مواد اضافه میکنیم. در نهایت مایع آماده شده رو به کیش اضافه میکنیم. 
مایع کاملا خمیر رو پر نمیکنه ولی حین پخت حجیم میشه و بالا میاد سطحش.


کیش رو داخل فر میگذاریم، برای حدودا 35 دقیقه تا بپزه و روش کمی طلایی بشه.


برای این دستور من از شیر 1% و خامه 15% استفاده کردم که کم چرب تر بشه. چون خمیرش هم به اندازه کافی چربه و پنیر هم که جای خود داره.

6 comments:

  1. وای ی ی هم بروکلی دوست دارم , هم کیش خیلی دوست دارم
    پس با سر میرم توش ش ش ش :)))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. منم از بین کیشها یکی اینو دوست دارم یکی اسفناج

      Delete
  2. بسیاااااار عالی شده عاطفه جان ، خمیرت رو خیلی دوست داشتم ، معلومه که چقدر عالی دراومده ، نوش جونتون

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی گلم
      آره خمیرش خیلی خوبه

      Delete
  3. سلام دوست مهربون

    من از وبلاگ خوشمزه و هیجان انگیزتون بازدید کردم. راستش ما یه سایت داریم به اسم مامانپز که کارش اینه که غذاهای خوشمزه خونگی مامان های مهربون رو که تو منزلشون میپزن به دست مشتریان میرسونه. ما الان در تهران فعالیت میکنیم. میخواستم بدونم شما سفارش هم قبول میکنید؟
    شماره تماس: 66084924
    mamanpaz@gmail.com

    ReplyDelete
  4. سلام دوست عزیز...وب زیبایی دارید..احسنت به این همه هنر..من که با کارهای زیباتون به وجد اومدم..
    خیلی دوست دارم که شما رو به لیست دوستانم اضافه کنم..در صورت تمایل به تبادل لینک ،لطفا خبرم کنید..ممنون

    ReplyDelete