Pages

Thursday, November 26, 2015

لواشک سیب و کرنبری


برای این لواشک از سیب سبز ترش استفاده کردم. هر مدل سیب ترشی که در دسترس باشه میتونیم استفاده کنیم.
کرنبری هم میوه مناطق سردسیر هست. میوه تازه ترش و گسه ولی وقتی میپزه فقط ترشه. خاصیت مهمش اینه که بعد از پخت خود به خود ژله ای و سفت میشه, اگر مرباش رو بپزید بعد از پخت خودش داخل یخچال سفت میشه. 
البته کرنبری رو اگر خشک تهیه کنید شیرین هست چون مردم این ولایت مزه ترش رو مثل ما خیلی دوست ندارند و موقع خشک کردن میوه بهش شکر اضافه میشه.

مواد اولیه :

سیب ترش درشت ۷ عدد
کرنبری تازه ۲ پیمانه
آب لیمو تازه ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ پینچ