Pages

Thursday, February 4, 2016

پنکیک و سس توت فرنگی


روش تهیه پنکیک ساده همراه سس سیب و بلوبری رو قبلا گذشته بودم. 
دستوری که الان مینویسم, مواد اولیش تقریبا مشابه قبلی هست, یکی دو تا نکته بیشتر داره که موجب پوک تر شدن و پف بیشتر پنکیک ها میشه.

برای پنکیک :
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری 
شکر ۲ قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

برای سس :
توت فرنگی ۴۵۰ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
آبلیمو تازه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱/۴ پیمانه


برای سس, توت فرنگی خرد شده رو با آب, شکر و آبلیمو مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه کافیه. اگر دوست داریم تکه میوه ها زیر دندونمون بیاد که تا همینجا کافیه, اگر نه میتونیم سس رو داخل بلندر میکس کنیم تا یکدست بشه.

اما برای پنکیک, این مقدار مواد 8 عدد پنکیک بهمون میده.
تخم مرغ, روغن مایع, شیر, شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم. آرد, نمک و بکینگ پودر رو جداگانه در ظرف دیگه ای مخلوط میکنیم. وسط مواد خشک رو گود میکنیم و مایع آماده رو داخلش میریزیم و با همزن فلزی مخلوط میکنیم.
فقط در حدی هم میزنیم که ارد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادمون باشه که زیاد هم زدن ارد نه تنها فایده نداره بلکه موجب سفت شدن پنکیک میشه.


وقتی که تابه کاملا داغ شد, شعله رو روی متوسط میگذاریم و کف تابه رو با فقط یکی دو قطره کره چرب میکنیم.
از پیمانه 1/4 برای ریختن مواد داخل تابه استفاده میکنیم. مایع رو وسط تابه میریزیم. اگر پنکیک رو کلفت تر دوست داشته باشیم مایع رو بعد از ریختن وسط تابه خیلی نمیچرخونیم تا ضخیم بمونه.

روی پنکیک پر از حباب میشه و سوراخهایی روش ایجاد میشه. صبر میکنیم تا یک طرفش بپزه و طلایی بشه. برش میگردونیم و وقتی طلایی شد از تابه خارجش میکنیم. حدودا نیم دقیقه برای هر طرف کافیه.


سس رو لابلا یا روی پنکیکها میریزیم و سرو میکنیم.

نکته : اگر از تابه کوچیک استفاده کنیم بهتره, در غیر این صورت بهتره فقط وسط تابه قسمتی که قراره پنکیک بپزه رو چرب کنیم تا کره در باقی قسمت های تابه نسوزه.

پنکیک اول هم معمولا اونطور که باید خوشکل درنمیاد, چون ممکنه تابه به اندازه کافی داغ نباشه, ولی قلقش دستتون میاد بعدش, نگران نباشد. 


نوش جان ... .............
لذت ببرید.

No comments:

Post a Comment