Pages

Tuesday, June 21, 2016

اسموتی بلوبری


روش تهیه پیچیده نیست, مواد اولیه میره داخل میکسر و مخلوط و یکدست میشه.
اگر هم میخوایم یخی و حسابی خنک باشه نوشیدنی مون, که چند تا تکه یخ اضافه میکنیم یا میوه هامون رو از قبل داخل فریزر میگذاریم تا یخ بزنه.
اضافه کردن ماست هم ارزش غذایی نوشیدنی رو بالا میبره و مقدارش بیشتر بشه, میشه این نوشیدنی رو جایگزین صبحانه کرد. اگر ماست یونانی رو جایگزین ماست معمولی کنید که برای صبحانه مناسب تره چون میزان پروتئین بالاتری داره و دیرتر گرسنه میشید.
اما درباره شیر؛ از شیر معمولی نمیتونیم استفاده کنیم چون ممکنه ببُره مگر اینکه میوه غیر اسیدی باشه مثل موز.
من معمولا از شیر سویا استفاده میکنم چون همیشه تو یخچال دارمش ولی سایر شیرهای غیر لبنی دیگه رو میشه جایگزین کرد, مخصصا شیر بادام که مزه قوی بادام داره و خیلی خوشمزشون میکنه.

** من فقط مواد اولیه رو مینویسم دیگه, منظورم از شیر غیر لبنی هست شیر بادام, شیر نارگیل, شیر سویا, شیر برنج, شیر بادام زمینی, ... ...........
غلیظ بودن نوشیدنی رو با کم و زیاد کردن شیر بنا به سلیقمون تنظیم میکنیم.

برای شیرین شدن نوشیدنی از عسل استفاده کردم. بسته به شیرین بودن میوه ها و ذائقه خودمون کم و زیادش میکنیم, یا اینکه کلا حذفش کنیم.


اسموتی بلوبری و آناناس
بلوبری 1 پیمانه
عسل 
آناناس 5 حلقه
ماست 4 قاشق سوپخوری
شیر غیر لبنی 1 پیمانه

اسموتی انبه و بلوبری
انبه درشت 1 عدد
بلوبری 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
شیر غیر لبنی 1 پیمانه
عسل 

اسموتی بلوبری و موز
بلوبری 1 پیمانه
موز رسیده 1 عدد درشت
عسل
شیر غیر لبنی1 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه



No comments:

Post a Comment