Pages

Friday, July 22, 2016

مافین آناناس


مواد لازم:

آرد 1,1/2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
آناناس خرد شده 1،1/4 پیمانه
شیر یا آب اناناس 1/3 پیمانه
روغن مایع گیاهی 2/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ


برای این مافین خوشمزه بهتره از آناناس تازه رسیده استفاده کنیم که به اندازه کافی شیرینه. اگر در دسترس نیست کنسرو رو جایگزین کنید ولی از شکر کم کنید. این هم بگم که اگر آب آناناس داخلش بریزید بافت مافین حسابی ترد میشه و کیک نرمی خواهیم داشت چون کیک رو اسیدی میکنه، ولی با شیر بافت منسجم تری خواهیم داشت.

فر رو با 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
داخل کاسه مواد خشک رو مخلوط میکنیم: آرد، جودوسر پرک، نمک، بکینگ پودر و دارچین.

در ظرف دیگه ای تخم مرغها رو با شکر قهوه ای خوب مخلوط میکنیم تا گلوله ای از شکر باقی نمونه. روغن و وانیل رو هم اضافه میکنیم، بعد شیر یا آب اناناس رو.


وسط مواد خشک رو گود میکنیم و مایع آماده شده رو داخلش میریزیم. مخلوط میکنیم تا گلوله نشه. زیاد هم نباید هم بزنیم، همینقدر که مواد یکدست شه کافیه.

* همیشه یادمون باشه اون نونه که باید زیاد ورز بخوره تا خوب پف کنه. کیک و مافین و الباقی که بکینگ پودر بهشون اضافه میشه نباید زیاد هم بخورند بعد از اضافه کردن آرد، چون زیاد هم خوردن آرد بافت کیک رو سفت میکنه.

آناناس رو در پایان اضافه میکنیم.
قالب مافینها رو چرب میکنیم یا کاغذ مخصوصشون رو داخلشون میگذاریم. 
از مواد داخل قالبها میریزیم. از سرشون کمی خالی بمونه تا وقتی پف کرد، سر ریز نشه.
بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.


من از کاپهای کاغذی نچسب استفاده کردم که نیازی به گذاشتن داخل سینی مافین نداره. داخل سینی معمولی فر میچینیم و پر میکنیم.


روی مافینها رو یه برش نازک آناناس گذاشتم. میتونیم جو دوسر هم روش بپاشیم.

داخل فر گرم، مدت 30 تا 35 دقیقه میپزیم. بعد از پخت روی توری میگذاریم تا خنک بشند. بین 12 تا 14 مافین خواهیم داشت، بسته به سایز قالب.


No comments:

Post a Comment