Pages

Friday, August 18, 2017

براونی گردویی


این براونی خوشمزه رو با شکلات تلخ درست کردم. با پودر کاکائو هم میشه براونی درست کرد که دستورش رو به زودی میگذارم.

مواد اولیه :

شکلات تلخ 140 گرم
کره 227 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ


برای شروع فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
شکلات رو خرد و کره رو چند تکه میکنیم. باهم روی حرارت غیرمستقیم قرار میدیم تا آب بشند. همزمان هم میزنیم تا خوب مخلوط بشند.
مایع شکلاتی رو کنار میگذاریم تا به دمای محیط برسه.

تخم مرغها رو هم میزنیم تا از لختگی دربیان. وانیل و شکرها رو اضافه و اونقدری هم میزنیم تا شکر با تخم مرغ خوب مخلوط بشه و گلوله ای باقی نمونه.
حالا مایع شکلاتی رو اضافه میکنیم و با سرعت کم مخلوط میکنیم. 
آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. در نهایت گردو رو میریزیم. مایع رو بیش از حد هم نزنید.
بهتره گردو رو قبل اضافه کردن بو بدیم تا عطر و طعمش قویتر بشه. به جای گردو از خشکبار دیگه هم میشه استفاده کرد.


به یه قالب مربع شکل با اضلاع 8 اینچ (20 cm) نیاز داریم. براونی معمولا در قالب مربع شکل پخته میشه و موقع سرو هم مربع برش زده میشه.
قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم.
** برای اینکه خارج کردن براونی یا کیک از قالب راحت باشه من طول کاغذ رو بلندتر میگیرم تا دوتا از دیواره ها رو بپوشونه. بعد از پخت با کمک لبه های کاغذ کیک رو راحت و سالم از قالب جدا میکنم.

مایع براونی رو داخل قالب میریزیم و داخل فر گرم برای 45 تا حداکثر 50 دقیقه میپزیمش.
بعد از پخت از قالب خارج میکنیم و زمان میدیم تا خنک بشه. به 9 یا 16 قسمت مساوی تقسیم و برش میزنیم.


یه نکته ای درباره این براونیها؛
در عکسها هم مشخصه سطح براونی تَرَک دار هست که طبیعیه. میزان و شکل ترکها بسته به نوع مواد اولیه و تغییر در مقدارشون میتونه متفاوت باشه، اینکه از چه شکری استفاده کنیم، نوع آرد ، شکلات یا کاکائو، کره یا مارگارین، تعداد تخم مرغها و ...  کاملا بستگی به رسیپی داره.

برای سرو میتونید رویه ترکدار رو نگهدارید که به نظرم یه قسمت هیجان انگیزش همین سطح تُرد هست، یا این سطح رو جدا کنید که اینطوری یه رویه مخملی خواهید داشت. روی سطح مخملیتون رو میتونید پودر قند یا پودر کاکائو بپاشید یا حتی یه لایه گاناش بکشید که براونیتون شکلاتی تر بشه. روش تهیه گاناش شکلاتی رو اینجا میتونید بخونید : گاناش شکلاتی



No comments:

Post a Comment