Pages

Wednesday, November 29, 2017

کوکی دارچینی (snickerdoodle)


اگه از اون دسته آدمایی هستید که دوست دارید  خودتون رو در دارچین غرق کنید حتما این کوکیهای دارچینی رو بپزید.

مواد اولیه :
آرد 2،3/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
کره 1 پیمانه (227 گرم)
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد + 1 زرده
دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کرم تارتار 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

رویه :
شکر 1/4 پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپخوری


اول از هرچیز بگم که در این رسیپی طیق سنت حتما باید از جوش شیرین و کرم تارتار استفاده بشه. اگر به هرعلتی نمیتونید از یکی از این دو استفاده کنید، هر دو رو حذف و 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر جایگزین کنید.

برای شروع کره که به دمای محیط رسیده، شکرها و نیمی از دارچین رو با هم مخلوط میکنیم. اینقدری هم میزنیم تا کره نرم و سبک و شکرها داخلش حل بشند.
تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم.
در ظرف دیگه ای آرد، نمک، باقی دارچین، جوش شیرین و کرم تارتار رو باهم مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد از حد هم نمیزنیم که خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته. داخل نایلون میگذاریم. کمی نازکش میکنیم تا دمای همه قسمت های خمیر یکسان بشه. مدت 1 ساعت در یخچال استراحت میدیم.


فر رو هم با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
شکر و دارچینی که برای دور شیرینی ها داریم رو باهم مخلوط میکنیم. از خمیر تکه های کوچکی برمیداریم، گرد میکنیم، کمی سطحش رو مسطح میکنیم و داخل شکر و دارچین میغلطونیم. داخل سینی فر روی کاغذ شیرینی پزی کنار هم میچینیم. لازمه کمی فاصله داشته باشند، شیرینیها  پهن میشند موقع پختبرای 10 تا 12 دقیقه میپزیمشون.


من گلوله های خمیر رو با قطر تقریبا 2 سانت گرفتم. سایز شیرینیها سلیقه ایه. اندازشون هم بعد پخت دوبرابر میشه. 


عکسها رو تو آخرین آفتابهای پاییزی گرفتم. 
خداحافظ هوای خوب، خداحافظ آفتاب گرم، خداحافظ سرسبزی ... سلام سرمای سخت این مملکت، سلام برف، سلام یخ، سلام شال و کلاه و پوتین و هزارتا لباس روهم روهم پوشیدن ... ..................


source: cakewhiz.com/classic-snickerdoodles-recipe

No comments:

Post a Comment