Pages

Thursday, December 21, 2017

کیک کریسپی دارچینی


دستور کوکی های دارچینی رو که گذاشتم گفتم که اگه از اون دسته آدمایی هستید که دوست دارید  خودتون رو در دارچین غرق کنید حتما این کوکیهای دارچینی رو بپزید :) الان مجددا و با تاکید بیشتر تکرار میکنم که اگه از اون دسته آدمایی هستید که دوست دارید  خودتون رو در دارچین خیلی بیشتر از قبل غرق کنید حتما این کیک رو درست کنید.

مواد اولیه :
آرد 2،1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
کره 3/4 پیمانه (170 گرم)
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری

برای فیلینگ:
شکر قهوه ای 2/3 پیمانه
دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری

کریسپی روی کیک:
شکر 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
آرد 1 پیمانه
جودوسر 1/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ



مثل همیشه اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه، با حرارت 350 درجه فارنهایت.
مواد فیلینگ رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
مواد رویه رو هم جداگانه مخلوط میکنیم. کره باید به دمای محیط رسیده باشه و در نهایت خمیری مثل شکل زیر به دست میاد. لایه کریسپی بعد از پخت ترد و مثل خرده بیسکوییت میشه. همونطور که در عکسها مشخصه یه لایه ضخیم رو روی کیک تشکیل میده. اگه همون کیک نرم رو به تنهایی دوست دارید میتونید این قسمت رو کلا حذف کنید یا اینکه همه مواد رو نصف کنید تا یه لایه نازک برشته روی کیک داشته باسشید.


برای تهیه خود کیک، تخم مرغ و شکر و وانیل رو حسابی مخلوط کنید تا شکر داخل تخم مرغ حل بشه و مخلوط رنگ روشن بگیره و حجمش زیاد بشه.
شیر و کره رو با هم روی حرارت میگذاریم تا کره آب بشه و شیر ولرم. اصلا نمیخوایم داغ باشه. دماش اینقدری باشه که که انگشت رو نسوزونه. به تخم مرغ اضافشون میکنیم. 

مواد خشک رو هم جداگانه مخلوط و به مایع اضافه میکنیم. در حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادتون باشه که زیاد هم زدن آرد داخل کیک ها موجب سفت شدن کیک میشه.


قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم. نیمی از مواد رو داخل قالب میریزیم. فیلینگ رو روش پخش میکنیم. بهتره از لبه ها یه کم فاصله بگذاریم تا شکر در تماس با دیواره قالب نسوزه.
باقی مایع کیک رو روش میریزیم و صاف میکنیم. بعد خمیر کریسپی رو در سطحش پخش میکنیم.
برای 50 تا 55 دقیقه داخل فر گرم میپزیم، که البته این زمان پخت خیلی بستگی به سایز قالب و ضخامت مواد داره. من از قالب گرد 9 اینچی استفاده کردم. بعد از پخت ده دقیقه ای زمان میدیم تا خنک بشه و از قالب خارج میکنیم.


در نهایت فقط بگم که شکر داخل کیک رو میتونید با شکر قهوه ای جایگزین کنید.

No comments:

Post a Comment