Pages

Thursday, August 2, 2018

بستنی خرما و ارده


مواد اولیه :

شیر نارگیل 400 میلی لیتر
شیره خرما 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ارده 2 قاشق غذاخوری


یه قوطی شیرنارگیل داریم که با باقی مواد داخل بلندر میریزیم و مخلوط میکنیم.
شیره خرما اندازش واقعا حدودیه. بسته به غلظت و شیرینی مقدارش ممکنه عوض بشه. اونقدری اضافه کنید تا به اندازه ذائقتون شیرین بشه.
مایع بستنی رو داخل قالب میریزیم.


اگه قالبمون چوب بستنی داره مثل قالب من همون موقع داخل بستنی میگذاریمشون. اگر نه صبر میکنیم بستنی کمی خودش رو بگیره بعد چوب بستنی رو داخلش میگذاریم.

قالب رو چند ساعتی داخل فریزر میگذاریم تا کاملا یخ بزنند.
این بستنی به خاطر چربی ارده و نارگیل کمتر حالت یخی داره و بافتش مثل بستنی هایی هست که با شیر و خامه درست میشند. 


** میتونیم برای مقوی تر شدن بستنی، مخصوصا برای بچه های کوچیکتر که مغزها رو نمیتونن خوب بجوند، مقداری پودر بادام یا هر مغز دیگه ای رو با مواد مخلوط کنیم. یا ارده رو با کره بادام زمینی یا کره بادام جایگزین کنیم.

1 comment: