Pages

Tuesday, February 21, 2023

شکوفه لیمویی


لیمویی ترین کوکی, ترد و کره ای, چی بهتر از عطر لیمو برای گذر از زمستون و استقبال از بهار !!

مواد اولیه :
کره ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)
شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد 
ارد ۲ پیمانه 
نمک ۱ پینچ 
رنده پوست لیمو ۲ قاشق چایخوری  
عصاره وانیل ۱ قاشق سوپخوری 

برای ایسینگ :
پودر قند ۳/۴ پیمانه 
آب لیمو ترش تازه ۱,۱/۲ قاشق سوپخوری 
اسپرینکل های رنگی 

** اسپرینکل رنگی رو میتونید حذف یا با تخم خشخاش جایگزین کنید.


اول از همه کره و تخم مرغ باید هم دمای محیط باشند.
کره, شکر, وانیل و رنده پوست لیمو رو با هم مخلوط میکنیم و اونقدری میزنیم تا کره حسابی روشن و کرمی بشه.
تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم. 
ارد و نمک رو مخلوط و داخل خمیر الک و مخلوط میکنیم. 
فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم. 


خمیر رو داخل قیف میریزیم و به شکل حلقه ای شکوفه میزنیم و شکل میدیم, داخل سینی فر که کاغذ شیرینی پزی توش پهن کردیم. 

سینی رو برای ۲۰ دقیقه داخل یخچال میگذاریم. خنک کردن خمیر موجب میشه حین پخت شکل خودش رو بیشتر حفظ کنه.
شیرینی های من قطرش ۳ و نیم سانت بودند. با توجه به سایز شیرینی زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه مناسب بود.


زمان پخت رو با توجه به ضخامت و اندازه شیرینی باید تنظیم کنید. زیرشون باید کمی طلایی بشه.
بعد از پخت دو سه دقیقه زمان میدیم تا خنک بشند و از سینی فر خارج میکنیم.


برای درست کردن ایسینگ, آب لیمو ترش تازه و پودر قند رو خوب مخلوط کنید. داخل قیف کاغذی یا زیپ لاک کوچیک بریزید, سرش رو برش بزنید و روی نیمی از کوکی رو باهاش پوشش بدید. اسپرینکل های رنگی رو روش بپاشید. چند ساعت زمان بدید تا ایسینگ کاملا خشک بشه. 


 

No comments:

Post a Comment