Pages

Monday, July 30, 2012

مکعبهای هلو



اکثر این دسرهای کانادایی کم شیرین و کم چربی هستند. چه مزه ای داره وقتی با استرس و ترس کمتری میخوریشون.
بد نیست یه مدت هم از دسرهای شیرین و چرب خودمون دور بودن، گرچه با هیچ چی حاضر نیستم عوض کنم لذت خوردن شیرینی ها و حلواهای خودمون رو.

مواد لازم:

شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هلو خرد شده 3 پیمانه
آب لیمو ترش 1،1/2 قاشق سوپخوری

برای خمیر:

جو دوسر پرک 1،1/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
عسل 2 قاشق سوپخوری

فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت میگذاریم گرم بشه.
احتیاج به هلوهایی داریم که کاملا رسیده و نرم باشند.
هلوهای خرد شده رو همراه شکر قهوه ای و آب لیمو ترش تازه روی شعله میگذاریم تا 5 دقیقه ای بجوشه باهم.


هلوها باید کاملا له بشند. نشاسته ذرت و دارچین رو اضافه میکنیم و بعد از 1 دقیقه جوش زدن خاموش میکنیم.


جو پرک، آرد، شکر قهوه ای، عسل و کره که به دمای محیط رسیده رو با هم مخلوط میکنیم، با دست. نباید خمیر یکدست و صافی داشته باشیم، همین قدر که مواد به خورد هم رفته باشند کافیه. خمیر زیر دست دونه دونست.




خمیر رو نصف میکنیم. به یه قالب 20 در 20 نیاز داریم. قالب رو چرب میکنیم و کاغذ روغنی پهن میکنیم. کاغذ روغنی رو به اندازه ای برش میزنیم که 2 تا از دیواره های قالب رو هم بپوشونه. بعد از پخت به خارج کردن مواد از قالب کمک میکنه.
نیمی از خمیر رو داخل قالب پهن میکنیم و روش رو صاف میکنیم. سس هلو رو روش میریزیم و صافش میکنیم. باقی خمیر رو میریزیم.بافت خمیر چون یک دست نیست فقط کافیه خرده های خمیر رو یکدست روی هلوها بپاشیم و بعد با کف دست فشاری بدیم و صافش کنیم.


قالب رو مدت 45-50 دقیقه داخل فر قرار میدیم. بعد از پخت بهتره 3، 4 ساعتی بهش استراحت بدیم تا کاملا خنک بشه و موقع برش خرد نشه. از قالب خارجش میکنیم و طولی و عرضی برش میزنیم تا به شکل مربع دربیان. کناره های شیرینی رو داخل خرده هایی که ناشی از برش بوده می غلطونیم.



اینکه در عکس بالا شیرینی من مستطیل شکل از قالب دراومده چون با نصف مواد اولیه و قالب 10 در 20 شیرینی پختم.


میتونیم بدون برش زدن سروش کنیم. با ظرفی که قراره سرو کنیم داخل فر میگذاریمش فقط در اینصورت کف ظرف رو کمی چرب میکنیم و نیاز به کاغذ نیست.

نوش جون .....


6 comments:

  1. آخ آخ من چقدر این رو دوست دارم . هلو و دارچین چه ترکیب خوشمزه‌ای . دستت درد نکنه عاطفه جون .

    ReplyDelete
    Replies
    1. آره منم دوست دارم این ترکیب رو ... با سیب هم عالی میشه، با همین رسیپی
      واسه هفته دیگه اونم میذارم که پشت سر هم نشه خیلی

      Delete
  2. واای خدا چقدر خوشمزه دستت درد نکنه

    راستی بک گراند صفحت خیلی خوب شده قبلی ریز ریزی بود من گیج میشدم :)
    بوووس

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت شکمو جونم ... نوش جونت باشه

      Delete
  3. وای عاطفه جون ،نمی دونم من چرا تا حالا اینو ندیده بودم ،خیلی عالی به نظر میرسه،خیلی ترکیب جالبیه ،باید طعم فوق العاده ای داشته باشه .من عاشق شیرینی های کم شیرینم مثل همون کیک سیب و نارگیل.واقعا دستتون درد نکنه

    ReplyDelete
    Replies
    1. همون شیرینی مربایی خودمونه ... یه کمی ترد تر و سالمتره فقط
      :-)

      Delete