Pages

Saturday, September 1, 2012

کیک فنجانی شکلاتی




این کیک کوچولوی خوشمزه یک کیک فوریه که در چند دقیقه آماده میشه. دستورش خیلی راحته و این مقدار برای یک فنجون کافیه. یکی از مزیتهاش اینه که تخم مرغ نداره و جایی برای نگرانی نیست که مبادا بوی تخم مرغ به خاطر پخت سریعش باقی بمونه.

طبق تجربه شخصی میتونم بگم که در 2 شرایط میتونه به دادمون برسه. اول اینکه دلمون یه کیک خوشمزه بخواد ولی حوصله کیک پختن طولانی یا خرید رفتن نداشته باشیم. این رسیپی بهترین راه حله. دوم اینکه یه شب دوستانمون بعد از شام منتظر کیک هستند و درست موقع سرو، کیکمون دچار سانحه بشه و از اونجایی که در چشمان دوستانمون خوندیم که چقدر الان دلشون کیک میخواد رومون نشه بگیم کیک نداریم. بازم این رسیپی ما رو نجات میده و طی چند دقیقه برای هر نفر یه کیک کوچک میتونیم حاضر کنیم. 

مواد لازم:


آرد 1 قاشق سوپخوری
شکر 1،1/2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع گیاهی 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

به تعداد نفرات فنجون آماده میکنیم و داخل هر کدوم یک سری از مواد لازم رو میریزیم. حجم فنجون باید حداقل 200cc باشه که سر ریز نشه.
مخلوط کردن مواد ترتیب و توالی نداره، همه رو با هم میریزیم و با یک قاشق یا چنگال کوچک هم میزنیم تا جایی که گلوله آرد یا پودر کاکائو باقی نمونه.





من روی مایع کیک کمی بادام پرک ریختم. هر خشکبار یا خوراکی دیگه ای که ترکیبش رو با شکلات دوست داریم یا اون لحظه در دسترس تره میتونیم جایگزین کنیم. اگر نه به خودمون خیلی سخت نمیگیریم و تزئین میمونه برای بعد از پخت.

فنجان رو مدت 1 دقیقه داخل مایکروویو قرار میدیم. اگر چند تا فنجان داریم جداگانه میپزیمشون نه همزمان.
کیک پف ناگهانی زیادی میکنه و دوباره پفش میخوابه. همین باعث میشه دیواره داخل فنجان تمیز نمونه که میتونیم قبل از سرو با دستمال نمدار تمیزش کنیم. فقط موقع خارج کردن از مایکروویو یادمون باشه که هم فنجون و هم کیک داخلش خیلی داغ هستند. همونطور که تو عکسها مشخصه بافت کیک نرم و پوکه.

تزئین روش کاملا بستگی به موجودی یخچال و کمد خوراکیهامون داره. میتونیم روش رو کمی پودر قند بپاشیم، میوه های ریز مثل توت فرنگی یا شکلاتهای کوچیک قرار بدیم. با همه اینها یا بدون هیچ کدوم اینها یه کیک شکلاتی خوشمزه داریم که مغز نرمی داره و نه خودمون نه مهمونامون از درست کردن و خوردنش پشیمون نمیشیم.



لذت ببرید دوستان خوبم ........


22 comments:

  1. به به ؛ چه راحت و خوشمزه شده ، دستت درد نکنه

    ReplyDelete
  2. خیلی عالیه...نمیشه داخل فر پخت...؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. باید بشه دوست خوبم ... ولی خوب این یه کیک فوریه
      داخل فر خواستید بگدارید با حرارت بالا بگذارید
      و زمان بیشتری بدید

      Delete
  3. سلام.یعنی به تخم مرغ نیاز نداره؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. na dooste man
      ehtiaji nadare
      emtahanesh kon
      mazash aalie

      Delete
  4. خیلی‌ خوب بود، مثل براونی شد. اما من اولی‌ رو گذاشتم تو فنجون سر رفت! بعدیو تو لیوان درست کردم.

    بهاره

    ReplyDelete
    Replies
    1. گفتم خیلی پف میکنه یهویی بعد پفش میخوابه
      حالا نمیدونم فنجونای من اندازه لیوانن
      یا مال تو کوچولو بودند
      چون از فنجون من سر ریز نشد
      لب به لب پفید
      یه فنجون یا لیوان حداقل 200 سیسی براش مناسبه

      Delete
    2. باید تو رسیپی اضافه کنم
      مرسی گفتی

      Delete
  5. Kheili ali bood, merci.pokhtim v khordim . makhsosan age ba bastani dar kenaresh serv beshe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. شدیدا با بستنی موافقم
      نوش جونتون باشه زری جان
      :-)

      Delete
  6. Atefeh jan myshe az kakako estefade nakonam ??? Bad nemyshe age estefade nakonam,, mamnun

    ReplyDelete
    Replies
    1. فکر نکنم بد بشه
      میشه کیک ساده دیگه
      واسه اینکه خیلی هم ساده نشه میتونی به جای شیر آبمیوه جایگزین کنی
      یا داخلش ادویه یا اسانس بزنی
      منم امتحان میکنم ببینم چطور میشه

      Delete
  7. سلام... من همین الان اینو خوندم و همین الان درستش کردم ولی کیکم سفت شد مثل بیسکوییت. میشه بگید اشکال کارم کجا بوده؟ ممنون

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام شیدا جون
      اگه همه مواد رو با اندازه دقیق ریختی تنها دلیلش میتونه پختش باشه
      چون مایکروویو کارش همینه که آب مواد غذایی رو خشک میکنه و باعث پخت سریعشون میشه
      احتمالا بیشتر از زمانی که باید داخل مایکروویو بوده

      Delete
  8. یعنی هر چقدرم سیر باشی با دیدن اون شکلات کنار فنجون هوس کیک می کنی
    دستت درد نکنه عالی شده :)))

    ReplyDelete
  9. Atefe jan keike man ham khoshk shod kheili, mishe begid micro rooie che darajeii hast? maximum 800 ? ya 650 tas?
    merci az pish

    ReplyDelete
  10. man in dafe ba nescafe dorost kardam be jaye kakao. khoshmaze bud. :) albate tarsidam talkh she taghriban nesfe ghashogh rikhtam. nemidunam bishtar ham mishe rikht nescafe ro ya na.
    Bahareh

    ReplyDelete
  11. سلام دستتون درد نکنه عالی شد ولی ماله من یخورده شور شد فک کنم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست من
      مقدار نمک واقعا کمه
      یک پینچ یعنی انگشت شست و اشاره رو به هم بچسبونی
      همون یه ذره ای که بینش جامیگیره
      نه بیشتر

      Delete