Pages

Tuesday, October 2, 2012

(کیش مارچوبه (با خمیر فیلو



برای این کیش خوشمزه از خمیر فیلو استفاده کردم به جای خمیر تارت. کلی در وقت صرفه جویی شد و مزش هم خیلی خوب بود. 

مواد لازم :

مارچوبه 18 عدد
نخود فرنگی 2/3 پیمانه
خامه 1/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
خمیر فیلو 6 ورق
روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر
پنیر


یه لینک میگذارم از گل سفره، گیلدا جون روش نگهداری و پخت مارچوبه رو خیلی خوب و کامل توضیح داده.

مارچوبه های سبزم رو به روشی که گیلدای عزیز توضیح داده پوست گرفتم و پختم. اونقدر خوشمزه شدن که بلافاصله همش رو خوردم و دوباره یک سری مارچوبه پختم برای شام.

فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم.
کف قالب رو با چند قطره روغن زیتون چرب میکنیم.
یک ورقه فیلو رو روی پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن میکنیم. روش رو با قلم مو کمی روغن زیتون میمالیم. ورقهای بعدی رو یکی یکی روی هم میگذاریم و روغن میزنیم.
خمیرهای فیلو رو روی قالب قرار میدیم. کاملا داخل قالب فیکسش میکنیم و لبه های اضافی رو میبریم. میتونیم به جای بریدن خمیر اضافی، لبه ها رو به سمت داخل و روی مواد برگردونیم. من لبه های خمیر رو خیلی بلند گرفتم فقط به دلیل اینکه داخل فر برشته میشه و من نون برشته دوست دارم. 

داخل ظرفی تخم مرغ، خامه، نمک و ادویه ها رو مخلوط میکنیم. مخلوط رو روی خمیر میریزیم. نخود فرنگی رو میریزیم و ظرف رو کمی تکان میدیم تا کف قالب یکدست بشند و مارچوبه ها رو روشون میریزیم.
مدت 30 تا 40 دقیقه کیش رو داخل فر قرار میدیم تا بپزه.

از نوعی پنیر که بتونه آب بشه استفاده میکنیم و آخر پخت تکه های پنیر رو روی کیش میریزیم و فقط اونقدری که پنیر کمی آب بشه داخل فر نگهش میداریم. من از پنیر موزارلا استفاده کردم.



نوش جون .. .........

saurce:www.maxi.ca

6 comments:

  1. من عاشق کیش هستم چقدر هم خوشمزه شده معلومه مرسی خانووم

    ReplyDelete
  2. من هم عاشق مارچوبه هستم ؛) بینهایت دوست دارم این سبزی رو
    حیف که فصلش کمه ....این ترکیب بسیار جالب و خوشمزه بود ، حتما باید امتحانش کرد
    مرسی عزیزم

    ReplyDelete
  3. وای چه خوشگل و خشمزههههه . مرسییییییییی عاطفه جون .

    ReplyDelete
  4. منم دوست داشتم مزش رو
    مرسی دوستای هنرمندم

    ReplyDelete
  5. *** خیلی عالی شده عاطفه جووون دستت درد نکنه

    ReplyDelete
  6. چقدر عالی شده خانوووومی ، دلم رفت که

    ReplyDelete