Pages

Friday, October 5, 2012

کیک کدوحلوایی و بادام



پائیز زیبا شروع شده و برگهای زرد و قرمز همه جا رو پر کردند.
کدو حلوایی های رنگارنگ و زیبا در اندازه های کوچیک تا خیلی بزرگ به بازار اومدند. اونقدر وسوسه کننده هستند که دوست دارم همشون رو بخرم.

امسال دفعه اولیه که با کدو حلوایی دسرهای خوشمزه درست کردم. قبلا فقط خورشت کدو حلوایی رو خورده بودم که مامانم همیشه با آلو درست میکرد و من دیوونش بودم. امسال چند تا دسر رو باهاش امتحان کردم و به خودم آفرین گفتم به خاطر این کشف بزرگ:-)
و از خودم پرسیدم تو که اینقدر شیکمویی آخه چرا خودت رو ازش بی نصیب گذاشتی و تابه حال سراغش نرفتی دختر ؟!؟!؟!؟!

مواد لازم :

آرد 1،1/3 پیمانه
پودر بادام 2/3 پیمانه
کره 1/3  پیمانه
شکر قهوه ای 1  پیمانه
کشمش 1/3 پیمانه
بادام 1/4  پیمانه (خرد شده، با پوست)
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8  قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ


برای درست کردن پوره کدوحلوایی باید بپزیمش. روش تهیش رو اینجا توضیح دادم: * پوره کدوحلوایی *


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
برای شروع کره و شکر رو خوب مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی میریزیم و هم میزنیم. پوره کدوحلوایی رو اضافه میکنیم.


تمام مواد خشک رو به جز کشمش و بادام خرد شده در ظرف دیگه ای با هم مخلوط و در 2 یا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.


کشمش رو اضافه میکنیم.
کف قالب رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و دیوارش رو چرب میکنیم.


مایع کیک رو داخل قالب میریزیم.
بادام خرد شده رو روی کیک پخش میکنیم و با دست کمی فشار میدیم تا بعد از پخت از روی کیک نریزند.


مدت 50 تا 55 دقیقه کیک رو داخل فر گرم قرار میدیم.
بعد از پخت 15 دقیقه ای صبر میکنیم تا خنک بشه و از قالب خارجش میکنیم.




این کیک خوشمزه هم در یک دور همی عصر یک روز تعطیل با دوستان خورده شد.
جای باقی دوستان هم خالی .............


23 comments:

  1. به به خانووم چقدر زیبا شده و حتما خوشمزه
    من عاشق کیک کدو حلوایی هستم

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی عزیز
      آره من که عاشقش شدم
      چند تا دسر تو این چند روز درست کردم
      رولتش هم محشر بود
      کدو فسقلی هام مونده هنوز
      یه بلایی هم سر اونا میارم

      Delete
  2. Vay Che khoshmaze be nazar myad . Man ke tahala az kedo halvay hich estefadehy nakardam. Nemidonestam bahash myshe in keike khoshmaze ro doost kadr. Va hamin tor deser.. Mamnu kheili Khob shode.

    ReplyDelete
    Replies
    1. مزش محشره ... درست نکنی پشیمون میشی
      :-)
      از ما گفتن بود سمانه جون

      Delete
  3. خیلی خوشمزست ، معلومه ، دست گلت درد نکنه دوستم

    ReplyDelete
  4. خیلی‌ خیلی‌ خشمزستتت .
    عاطفه جون اون عکس دومی‌ رو دوست دارم خیلی‌ قشنگ شده . دستت درد نکنه عزیزم .

    ReplyDelete
  5. به به، منم عاشق غذا و شیرینی هایی هستم که با کدو درست میشه... تو شمال ما از کدو زیاد استفاده می کنیم. باید دستورات رو بزودی پست کنم. امان از تایپ کردن :) عاطفه جون این کدوها رو دیدی ، برای شیرینی و غذا بهترین هستن.، جون خیلی شیرینن و شکر کمتری نیاز دارنرن

    http://theshiksa.com/2012/10/03/all-about-butternut-squash-how-to-peel-seed-slice-and-prepare/

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی زارا جون
      یه شیرینی هست که با آردبرنج و کدو درست میکنید !! دستورش رو فکر کنم دیدم تو پیجت
      شنیدم خیلی خوشمزست
      میخوام درستش کنم
      این لینک هم خیلی جالبه
      مرسی
      ایران هم مامانم از همین نوع کدو میگرفت همیشه
      مزش خیلی خوبه
      اینجا ادم هیجان زده میشه از انواع کدو

      Delete
  6. Atefeh jonam kheili kheili aly shode, bazam ba in kedohalvayhaye khoshgel baram dastor bezar,, kheili khoshgel o khishmaze be nazar myad, doste azizam mikhastam bedanam shoma tarze tahye arde ra dar khane ke khodemon dorost konim midonid????
    Mamnun azizam

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنون دوست عزیز
      راستش من تا به حال درست نکردم
      ولی باید آسون باشه
      این لینک رو برات میگذارم http://honartabakhi.blogfa.com/post-416.aspx
      از بلاگ یکی از دوستان
      امیدوارم درست کنی و لذت ببری
      :-)

      Delete
    2. http://honartabakhi.blogfa.com/post-416.aspx

      Delete
  7. چه کیک هوس انگیزی شده عاطفه جان
    هم خوشگل است هم معلومه خیلی خوشمزه است
    *** دستت درد نکنه

    ReplyDelete
  8. سلام عزیزم. پاییزه و کدو حلواییش!!!

    چه کیک خوب و خوشگلی درست کردی مرسیییییییییی

    من امسال هنوز نخریدم. مال باغ خودمونم دلم نمی یاد استفاده کنم و گذاشتم دکور پاییزی اپن آشپزخونه...

    منتظرتم.

    ReplyDelete
  9. آره عاطفه جون، کاکا بهش میگن که گیلانی هست و بعضی ها نصف آرد برنج و نصف گندم می ریزن و منم اینکار رو کردم ولی توی سایتها همش با آرد گندم دستور داده شده !! خیلی خوشمزه س

    ReplyDelete
    Replies
    1. درست میکنم حتما
      مرسی عزیز
      فقط به نظرت به جای سرخ کردن میشه یه جوری تو فر گذاشتش ؟؟

      Delete
  10. Vaghean by nazir shode keiketon doste khobam kheili khieli vablage khobi darid,,, mikhastam mishe dastore keik ba karamel ro begozarid toye veblageton mamnun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنون عزیز
      لطف داری به من
      کیک کارامل هم چشم
      دستورش رو از یکی از دوستان شیر کرده بودم تو فیسبوکک
      http://tosterr.persianblog.ir/post/196
      اینم لینکشه
      ولی خودم هم درست میکنم و دستورش رو میگذارم
      :-)

      Delete
  11. سلام بر عاطفه خانم عزیز و گل ،خانومی من این کیک رو درست کردم خیلی خیلی خوب شده بود تشکر می کنم وخیلی ممنونم ، خسته نباشید خانم خانوما.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام پروین جان
      نوش جون خودت و خانوادت عزیزم
      :-)
      خوشحالم که خوشت اومد

      Delete
  12. پوره بادامو چجوری باید درست کرد؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. افسانه جان پوره بادوم نداشت این دستور
      !!!!!!!!!!!!!!

      Delete