Pages

Saturday, November 10, 2012

پفکی کنجدی


این پفکهای کنجدی خوشمزه، درست کردنشون خیلی راحته, با حداقل مواد درست میشه و زمان بر نیست.

مواد لازم:

کنجد 4 قاشق سوپخوری
کنجد سیاه 1 قاشق سوپخوری
پودر قند 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

این شیرینی ها رو چندین بار با دستور شف طیبه عزیز درست کردم که میتونید دستورش رو در کارگاه آشپزسازی ببینید. البته من یه ذره دستکاریش کردم.

فر رو با 350 درجه فارنهایت باید گرم کنیم.
زرده، وانیل و پودر قند رو با هم میزنیم تا جایی که رنگ زرده کاملا روشن بشه. کنجد رو اضافه و مخلوط میکنیم.
میشه از کنجد سیاه استفاده نکرد و 5 قاشق کنجد معمولی استفاده کرد. صرفا خواستم خوشکلش کنم :-)

به کپسولهای کاغذی کوچک نیاز داریم که معمولا برای شکلات یا مینی کاپ کیک استفاده میشند. کپسولها رو تا نیمه از مواد میریزیم و داخل سینی میچینیم. نیازی به سینی مخصوص مافین نیست, داخل سینی معمولی فر کنار هم قرارشون میدیم.
شیرینیمون پف میکنه, کپسولها رو پر نمیکنیم تا سر ریز نشند. 
شیرینیها رو 15 دقیقه داخل فر میپزیم.



این مقدار مواد فقط 8 یا 9 تا پفک کنجدی بهمون میده. پس به تعدادی که نیاز داریم میزان مواد رو چند برابر میکنیم.


نوش جونتون ...........

15 comments:

  1. اینا رو خیلیییییییی دوست دارم..چند ماه پیش تصادفی این دستور رو اونجا دیدم و هر سری خواستم درست کنم یه چیزی شد که نشد !!!!!

    الان که گذاشتی خیلی دلم خواست یه دونه با این چای می خوردم...خیلی عالیه عاطفه جون..دستت طلا

    ReplyDelete
    Replies
    1. کار نیم ساعتم نیست
      زودی درست میشه هانی جون

      Delete
  2. خیلی خوب شده نوش جونتون ، من یه بار این رو درست کردم اما راضی نبودم ، دقیقا هم همین شکلی شده بود ، اصلا اونطور که باید وسطش ترد و پخته نبود ، اما مال تو خیلی خوب شده ، نوششش جونتون دوستم

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی عزیزم
      نمیدونم والا مادر
      نکنه سفیده هم زده بودی توش ؟
      اونجوری خوب نمیشه چون
      امتحان کردم

      Delete
  3. به به دستت دردنکنه عاطفه جون امروزم که یکشنبس و منمن سرم درد میکنه برای اینجور چیزا باید همین امروز درست کنم که به قول یکی از دوستان با چای بزنم بربدن

    ReplyDelete
    Replies
    1. نوش جون گلم
      کار نیم ساعتم نیست
      زودی حاضر میشه
      زودی هم خورده میشه
      :-)

      Delete
  4. *** نوش جونتون عاطفه جون

    ReplyDelete
  5. عاطفه جون عالییییییییی عزیزم . خیلی‌ هم عکس‌های خوشگلی‌ ازشون گرفتی عزیزم . دستت درد نکنه عزیزم .

    ReplyDelete
  6. سلام عاطفه جون. تازه با وبلاگ قشنگت آشنا شدم. خیلی متنوع و جالبه. از این به بعد بیشتر سر می زنم. ممنون عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنون عزیز
      خیلی خوش اومدی
      منم خوشحال میشم از نظرات استفاده کنم
      :-)

      Delete
  7. دستت دردنکنه عزیزم, به نظر خیلی خوشمزه میان

    ReplyDelete
  8. مرسی عزیزم که این دم عیدی برامون دستور پختن این شیرینی خشمزه و بی دردسر رو گذاشتی برای ما که دور از ایران و شیرینیهای خوشمزه ایرانی هستیم خیلی عالیه:)) مرسی عاطفه جون

    ReplyDelete