Pages

Monday, November 19, 2012

بیسکویت برگهای پائیزی



این بیسکوئیتهای خوشگل کلی خاطرخواه پیدا کرد.
روش تهیه خیلی راحته و مواد اولیه اصلیش مثل باقی بیسکوئیتها. فقط با اضافه کردن رنگهای خوراکی و قالبهای متنوع یه کار جدید داریم.

مواد لازم:

کره 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
رنده پوست 1 پرتقال
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی



برای شروع کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا کرمی شکل بشه.
تخم مرغ، شیر و رنده پوست پرتقال یکی یکی اضافه میکنیم.

همینجا یاداوری کنم که در دستور اصلی از عصاره بادام استفاده شده بود که من با پوست پرتقال جایگزین کردم و بعد از ظاهر زیبای بیسکوئیتها، عطر خوبشون دومین چیزی بود که همه رو جذب کرد.

آرد و بکینگ پودر رو هم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه. کاملا طبیعیه و داخل یخچال که بره مشکل حل میشه.

خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با چند قطره رنگ خوراکی رنگشون میکنیم، زرد و نارنجی و قرمز. رنگ رو تا جایی اضافه میکنیم تا رنگ دلخواه رو بهمون بده. رنگ قرمز هم خمیر صورتی بده کافیه. البته ترکیب رنگ تا حدی سلیقه ایه و تیره روشنی 3 رنگ رو خودمون باید با هم هماهنگ کنیم.

خمیر ها رو جداگانه کمی باز میکنیم و در پلاستیک فریزرهای جداگانه قرار میدیم. 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم.


بعد از 2 ساعت خمیرها رو از یخچال خارج میکنیم. سطح کار رو آرد پاشی میکنیم. مثل شکل زیر خمیر ها رو تکه های کوچیک میکنیم و به صورت رندم و تصادفی کنار هم قرار میدیم.
نکته مهم جمع کردن خمیره.



اشتباهترین کار اینه که خمیر ها رو با هم گلوله کنیم و دوباره باز کنیم. بهترین کار اینه که با دست تکه های خمیر رو از اطراف به هم نزدیک کنیم، بعد با دست روش رو فشار بدیم تا صاف بشند و وردنه بکشیم.
ضخامت خمیر 5 تا 6 میلی متر باشه کافیه.

این لینک رو باز کنید و ویدئویی که بعد از رسیپی گذاشته شده رو ببینید. روش باز کردن و قالب زدن خمیر رو نشون میده.
http://www.landolakes.com/recipe/1761/fall-leaves-sugar-cookies



خمیر رو قالب میزنیم و خیلی با دقت و با سر کفگیر کتلت فلزی یا چیزی مثل اون برشها رو از سطح کار برمیداریم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار میدیم.
روی بیسکوئیتها رو شکر میپاشیم. اگه از شکرهای رنگی استفاده کنیم خیلی بهتره. من نداشتم و از شکر سفید استفاده کردم.



فر رو باید از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه.
مدت 7 تا حداکثر 9 دقیقه داخل فر میگذاریمشون. 7 دقیقه میپزند و از اون به بعد زیرش شروع به قهوه ای شدن میکنه. 9 دقیقه حداکثر زمانیه که بیسکوئیت تحویل میگیریم چون بیشتر از این دیگه شروع به تغییر رنگ میکنه.

از فر که درشون آوردیم 1 دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.



هر بار که تمام خمیر رو قالب زدیم از باقی تکه ها هم استفاده میکنیم. مثل قبل با دست تکه های باقی مانده رو از اطراف به هم نزدیک میکنیم و وردنه میکشیم، قالب میزنیم.
این کار رو اونقدر ادامه میدیم تا خمیر تموم بشه و هر بار میبینیم که خمیرها بیشتر به خورد هم میرند و مثل ابر و باد میشند.



این بیسکوئیتها یا شیرینیهای خوشمزه و خوش عطر رو داخل یه جعبه کاغذی گذاشتم و کادو دادم به یه دوست.



نوش جون دوستای گلم ......

14 comments:

  1. چه رنگش با زمینه وبلاگت ست شده خیلی خوش و آب رنگ شده

    ReplyDelete
    Replies
    1. به پای بیسکوییتهای چایی تو که نمیرسه
      به به
      :-)

      Delete
  2. سلام
    این بیسکویت ها خیلی خوشگل اند و چشمک میزنن... میخوام فردا بپزم ... دست شما درد نکنه

    ReplyDelete
  3. salam, man megahdare ard ro motevajeh nemisham,
    آرد 2،1/2 پیمانه
    manzure shoma 1 va yek dovome peymane hastesh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. نه عزیزم
      یعنی 2 و نیم پیمانه
      :-)

      Delete
    2. mersi, chon man hamishe az rast be chap mikhundam, fekr kardam ke eshtebah shode,

      Delete
  4. به به به چقدر خوشگل و خوشمزه شدن
    با بک گراند وبلاگت هم ست شده :)

    ReplyDelete
  5. واااای خیلی ناز شدن عاطفه جون ، عاشقشون شدم من ........

    ReplyDelete
  6. ای جونم خیلی‌ ناز نازی شدن . دستت درد نکنه عاطفه جون .

    ReplyDelete
  7. خیلی بیسکوییت هات رو دوست دارم عاطفه جون! یه حس خوب پاییزی رو به آدم منتقل می کنه! دستت درد نکنه خانوم

    ReplyDelete
  8. ممنون دوستای گلم :-)

    ReplyDelete
  9. عاطفه جون من عاشق این بیسکوئیت ها شدم! مرسی عالیه دوستم

    ReplyDelete
    Replies
    1. خیلی خوشمزه میشه ... خواهش میکنم عزیزم

      Delete