Pages

Monday, November 26, 2012

مافین موز و خرما



این مافین هم 2 هفتست که تو نوبت نوشتن بوده. 
وقتی هم طعم خرما رو دوست داشته باشی هم موز، نتیجه میگیری که میتونی با هم قاطیشون کنی :-) و از عطر و طعم هر دو لذت ببری.

خرما و موز از میوه هایی هستند که بعد از پخت شیرین تر میشند و من مزشون رو بعد از پختن خیلی دوست دارم.

مواد لازم :

آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
خرما خرد شده 1 پیمانه
موز رسیده له شده 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/4 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
جوز هندی 1 پینچ


فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم و روغن، ماست و پوره موز رو با فاصله اضافه و مخلوط میکنیم.

مواد خشک رو داخل کاسه دیگه ای باهم مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع مافین اضافه میکنیم.
در آخر هم خرمای خرد شده رو میریزیم.




اگه بوی ادویه رو دوست دارید کمی دارچین خیلی خوب میشه بهش اضافه کنیم. من ترجیح دادم نریزم تا بوی موز و خرما رو پنهان نکنه.

با این مقدار مواد 12 تا مافین خواهیم داشت.
کپسولهای مافین رو داخل سینی مافین قرار میدیم و با مواد پرشون میکنیم. کمی از سر قالب باید خالی بمونه تا مافین سرریز نشه.


روی مافین تکه های خرما میریزیم که داخل فر کمی برشته میشند. بدون اون هم داخل مافین به اندازه کافی خرما داریم و مشکلی پیش نمیاد.

مافینها رو مدت 30 دقیقه داخل فر قرار میدیم.


بعد از پخت از قالب درشون میاریم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.



من مافین رو برای صبحانه درست میکنم و صبح زود با یه فنجون چای داغ میخورمشون.
جای شما رو هم خالی میکنم.
:-)


10 comments:

  1. bah bah man asheghe khorma hastam pas hatman khosham miyaaaad merciiiii

    ReplyDelete
  2. وااای خیلی دوستش دارم ، من خیلی مافینهایی که با خرما درست میشه رو دوست دارم ، قشنگ حدس میزنم اون خرماهای خوشگل و موشگل که از مافینت زده بیرون ، بیاد زیر دندون چقدر حس خوبی بهت دست میده ، نوششششش جونتون مادر جان :*

    ReplyDelete
  3. خيي عالي و خوشمزه به نظر مي رسه
    دستت درد نكنه عاطفه جان
    ***

    ReplyDelete
  4. عاطفه جون چطور دلت اومد مافین به این خوشمزه‌ای رو تو نوبت بذاری آخه !!!!!!))) . دست گلت درد نکنه عالیییییی مثل همیشه .

    ReplyDelete
  5. مرسی عزیزای من
    :-)
    جای همتون خالی

    ReplyDelete
  6. وای چه کردی عاطفه جون...محشرههههههههههههه

    ReplyDelete
  7. ببخشید من منظورتون را از جو دو سر پرک نفهمیدم

    ReplyDelete
    Replies
    1. مریم جان لطفا این پست رو بخونید
      http://khoshmazeh-khooneh.blogspot.ca/2012/12/blog-post_7.html

      Delete
    2. ممنونم عاطفه جون
      پس با اینجوری من که ایرانم نمیتونم از مافینهای شما درست کنم؟
      اینجوری که نمیشه
      میشه بازم کمکم کنید؟

      Delete
    3. مریم جون
      برای مافین میتونی آرد رو جایگزین کنی
      به ازای هر 1 پیمانه جودوسر پرک شده، دو سوم پیمانه آرد استفاده کن
      :-)
      نوش جونتم بشه عزیزم

      Delete