Pages

Sunday, September 1, 2013

کیک خامه و توت فرنگی




یه کیک تابستونی، مناسب یه دورهمی دوستانه و یه آخر هفته تابستونی :-)



مواد لازم :
آرد 1،1/3 پیمانه (160 گرم)
کره 1/3 پیمانه (75 گرم)
شکر 2/3 پیمانه (150 گرم)
خامه ترش 1/2 پیمانه
توت فرنگی خرد شده 1،1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

برای روی کیک:
خامه 35%
پودر شکر
وانیل


مثل همیشه برای شروع فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه، اینبار با حرارت 375 درجه فارنهایت.
کره و شکر رو خوب میزنیم تا کرمی شکل بشه. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و بعد با فاصله وانیل، شیر، خامه ترش و آبلیمو.
مواد خشک رو جداگانه مخلوط میکنیم و در 2 تا 3 مرحله با مایع کیک اضافه میکنیم. فقط تا حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه گلوله ای باقی نمونه.
*کیکها برعکس نون که باید زیاد مخلوط شه و ورز بخوره، نباید زیاد هم بخورند تا خمیرمون کشدار و چسبناک نشه.


توت فرنگی ها رو طولی خرد میکنیم، اگر ریز بودند به 4 قسمت و اگر درشت تر بودند 6 قسمت یا بیشتر. نیمی رو به مواد کیک اضافه میکنیم.
اگر از توت فرنگی فریز شده استفاده میکنیم در فصول دیگه، یخ زده میریزیم.

مواد رو داخل قالبی که با کره چرب شده میریزیم و باقی توت فرنگی ها رو روش میریزیم.


مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر گرم قرار میدیم تا بپزه.
بعد از پخت 10 دقیقه زمان میدیم و از قالب خارج میکنیم تا خنک بشه.


برای روی کیک مقداری خامه رو همراه وانیل و پودر شکر هم میزنیم، فقط در حدی که مخلوط بشند و کمی غلیظ تا مثل سس قابل سرو باشه.
موقع سرو کیک، زمانی که کاملا خنک باشه مقداری خامه روی کیک میدیم و مقداریش رو هم کنارش سرو میکنیم.

مقدار مواد رو ندادم چون مقدار خامه ای که میخوایم درست کنیم دست خودمونه و میزان شیرین بودنش هم سلیقه ایه.





لذت ببرید ^_^
source:closetcooking.com

12 comments:

  1. خیلی جالب بود که با خامه تهیه میشه
    اما میدونم که کیک لذیذ ی هست ;)

    ReplyDelete
  2. وای که من چقدر خوردنی خوشمزه رو از دست دادم ،خیلی عالی این کیک ،چقدر هوس انگیزه .دستتون درد نکنه عاطفه جون

    ReplyDelete
  3. وای که من چقدر خوردنی خوشمزه رو از دست دادم ،خیلی عالی این کیک ،چقدر هوس انگیزه .دستتون درد نکنه عاطفه جون

    ReplyDelete
  4. سلام عاطفه جون
    ممنونم از دستور خوبت
    گلم میخواستم ببینم به جای خامه ی ترش چی میشه جایگزین کرد؟میتونم خامه ی صبحانه بریزم؟

    ReplyDelete
  5. Salam,
    inja yek chizi hast keh behesh migan ( Sour cream) keh mesle mast e kheili seft va yek kam torsh hast. Manzoretoon az khameh torsh ine?

    ReplyDelete
  6. لطفا اين واحد هاي اندازه گيري را به گرم بفرماييد، پيمانه براي من مبهم هست..مثلا هر پيمانه حدودا چند گرم ميشه؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد مخصوص آشپزی و شیرینی پزی هست که سایز استاندارد و ثابتی در همه کشورها دارند
      این موضوع درباره قاشق های اندازه گیری هم صدق میکنه البته
      این که هرپیمانه چند گرم هست درمورد مواد مختلف فرق میکنه
      مثلا 1 پیمانه آرد 110 گرم هست ولی یک پیمانه شکر سفید 225 گرم هست
      برای تبدیل گرم و پیمونه میتونید به این لینک مراجعه کنید ولی من برای این دستور مواد اولیه رو به گرم هم مینویسم و اضافه میکنم

      Delete
    2. http://www.yemalilar.com/2011/03/blog-post.html

      Delete