Pages

Monday, September 2, 2013

نان گردو و عسل


این نون ساده میتونم بگم خیلی سالمه چون از آرد سبوسدار داخلش استفاده شده و از عسل برای شیرینیش.

مواد لازم:
گردو خرد شده 1 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آرد 1،1/2 پیمانه
آرد سبوسدار 1/4 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ

برای روی نان:
گردوی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
عسل 3 قاشق سوپخوری
آب 1 قاشق سوپخوری


برای شروع فر رو با حرارت 325 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم شه.
کره و شکر رو هم میزنیم تا کرمی شکل بشند. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم، و همینطور عسل و ماست.

مواد خشک رو به جز گردو در ظرف دیگری مخلوط و به مایع اضافه میکنیم.
گردوها رو خرد میکنیم و در آخر به مواد اضافه میکنیم.


قالب رو با کره چرب میکنیم و ترجیحا کف قالب رو کاغذ پهن میکنیم. مایع کیک رو داخلش میریزیم و 2 قاشق سوپخوری گردو خرد شده که برای روی مواد داشتیم روش میپاشیم.
داخل فر گرم به مدت حدود 1 ساعت میپزیم.


عسل رو با آب مخلوط و روی حرارت گرم میکنیم تا هم حل بشه و رقیق، 1 دقیقه بجوشه کافیه.
کیک رو که از فر خارج کردیم تا گرمه و قبل از خارج کردن از قالب، با یه سیخ چوبی نازک روش رو سوراخ سوراخ میکنیم. عسل رقیق شده رو روش میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیم تا خنک بشه. بعد از قالب خارج میکنیم.


میتونیم کمی ادویه مثل دارچین به نون اضافه کنیم. برای اینکار باید با سایر مواد خشک مخلوط و بعد به باقی مواد اضافه بشه.


source:canadianliving.com

6 comments:

  1. عجب نونی عاطفه جون ،واقعا برای صبحانه خیلی مزه می ده ،خوشمزه ،مقوی و سالم
    دستتون درد نکنه که این دستور های عالی رو در اختیارمون قرار می دید
    یه سوال داشتم ،من آرد سوبوسدار اینجا ندارم ولی سبوس جدا دارم .
    به نظرتون چقدر سبوس به آرد همه منظوره یا آرد کامل اضافه کنم ؟

    ReplyDelete
  2. عجب نونی عاطفه جون ،واقعا برای صبحانه خیلی مزه می ده ،خوشمزه ،مقوی و سالم
    دستتون درد نکنه که این دستور های عالی رو در اختیارمون قرار می دید
    یه سوال داشتم ،من آرد سوبوسدار اینجا ندارم ولی سبوس جدا دارم .
    به نظرتون چقدر سبوس به آرد همه منظوره یا آرد کامل اضافه کنم ؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. بهتره از آرد سبوسدار استفاده کنی عزیز
      واقعا نمیتونم بگم چقدر سبوس برای چقدر آرد
      :-)

      Delete
    2. عاطفه جون ،من تا به حالی اینجا آرد سبوس دار پیدا نکردم وگرنه که ازش استفاده می کردم ،حالا بالاخره آزمایش و خطا یه کاری می کنم.خیلی ممنون

      Delete
  3. سلام واقعا با این آشپزی ها دل ما رو بردین دوست داریم اینها رو ما هم درست کنیم وقت نداریم بشینیم تا اینها رو روی ورقه بنویسیم کاش می شد طرز تهیه اینها رو ذخیره کنیم اگه این لطف بکنید ممنون میشم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزیز
      متاسفانه نمیتونم اینکار رو بکنم
      ولی خوب دستورها اینجا نوشته میشند برای شما و سایر دوستانی
      و همیشه اینجا هستند
      من هیچوقت پاکشون نمیکنم
      اگر فقط لینک دستور مربوطه رو ذخیره کنید کافیه
      تا دفعه دیگه راحت به دستورش برسید
      سمت چپ هم یه ستون دسته بندی شده بر اساس مهمترین مواد اولیه یا نوع غذا وجود داره که به پیدا کردن سایر دستورها کمکتون میکنه
      شاد باشی عزیز
      و هرچی درست کردی نوش جونت
      :-)

      Delete