Pages

Wednesday, September 4, 2013

سس دارچین گرم


این سس خیلی سادست و مکمل خوبیه برای دسرهایی که همراه سیب و گلابی تهیه میشند، به خصوص پای سیب.

مواد لازم:
آب 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری


نشاسته رو داخل 1 قاشق آب سرد حل میکنیم و کنار میگذاریم.

1،1/2 پیمانه آب رو همراه کره و شکر قهوه ای داخل قابلمه کوچکی میگذاریم روی حرارت تا جوش بیاد. شکر که حل شد دارچین رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه زمان میدیم که بجوشه.

* برای هم زدن بهتره از همزن دستی فلزی استفاده کنیم.

نشاسته ذرت که در آب سرد حل شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه. در آخر هم خامه رو میریزیم و چند دقیقه زمان میدیم تا بپزه و غلیظ بشه.

این سس گرم سرو میشه. زمان زیادی هم برای آماده کردنش لازم نداریم.
میتونیم دقیقه 90 زودی حاضرش کنیم، اگر نه موقع سرو گرمش کنیم.


6 comments:

  1. ye sose khosh taammmmmmm va khosh atr aliii mamnun az in dasture khub

    ReplyDelete
  2. خیلی سس خوشمزه و کاربردی به نطر میاد ،دستتون درد نکنه عاطفه جون

    ReplyDelete
  3. خیلی سس خوشمزه و کاربردی به نطر میاد ،دستتون درد نکنه عاطفه جون

    ReplyDelete
  4. In khameyi k goftin va3 ma iranihaye ba mazzzzze yani hamon khame sobhane sorati? Hamon k ghotiashon soratian.albate ba salaaaaaaaaaaaaaaaam

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزیزم
      اون هم میشه
      ولی بهتر اون خامه های صبحونه ایه که رقیقه
      و تو بسته بنده بندیهای کوچیک سفید بود
      یادم نیست مارکشون چی بود

      Delete