مواد لازم:
آب 1،1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 3 قاشق سوپخوری
دارچین 1،1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری
آب سرد 1 قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
نشاسته رو داخل 1 قاشق آب سرد حل میکنیم و کنار میگذاریم.
1،1/2 پیمانه آب رو همراه کره و شکر قهوه ای داخل قابلمه کوچکی میگذاریم روی حرارت تا جوش بیاد. شکر که حل شد دارچین رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه زمان میدیم که بجوشه.
* برای هم زدن بهتره از همزن دستی فلزی استفاده کنیم.
نشاسته ذرت که در آب سرد حل شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه. در آخر هم خامه رو میریزیم و چند دقیقه زمان میدیم تا بپزه و غلیظ بشه.
این سس گرم سرو میشه. زمان زیادی هم برای آماده کردنش لازم نداریم.
میتونیم دقیقه 90 زودی حاضرش کنیم، اگر نه موقع سرو گرمش کنیم.
ye sose khosh taammmmmmm va khosh atr aliii mamnun az in dasture khub
ReplyDeleteخواهش میکنم دوست عزیز :-)
Deleteخیلی سس خوشمزه و کاربردی به نطر میاد ،دستتون درد نکنه عاطفه جون
ReplyDeleteخیلی سس خوشمزه و کاربردی به نطر میاد ،دستتون درد نکنه عاطفه جون
ReplyDeleteIn khameyi k goftin va3 ma iranihaye ba mazzzzze yani hamon khame sobhane sorati? Hamon k ghotiashon soratian.albate ba salaaaaaaaaaaaaaaaam
ReplyDeleteسلام عزیزم
Deleteاون هم میشه
ولی بهتر اون خامه های صبحونه ایه که رقیقه
و تو بسته بنده بندیهای کوچیک سفید بود
یادم نیست مارکشون چی بود