وعده غذایی صبحانه چیزیه که من بهش خیلی اهمیت میدم و بهتره بگم کلی خودم رو باهاش درگیر میکنم. برام مهمه که سالم باشه و پر انرژی و تنوعش رو دوست دارم. از اونجایی که از بچگی عادت به صبحانه خوردن داشتم، اگه یه روز صبحانه نخورم دیگه تا آخر شب کلا گرسنم و هر چی بخورم سیر نمیشم. دیگه واضح و مبرهنه که چه قدر این بده چون هرچی هم بخورم ولی بازم این دلم همش به قولی قارررررر و قورررررر میکنه :)
دستور موزلی صبحانه رو قبلا گذاشته بودم که یه دستور کلیه. حسنش به اینه که این امکان و ایده رو میده تا هربار با یک طعم یا با مواد در دسترس درستش کنیم. اما اگه دستورای کلی سختتونه همینجا باشید که با چند تا دستور جزئی تر اومدم، با مواد اولیه کمتر. این اولیشه :)
مواد اولیه:
جودوسر پرک 4 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
تخم آفتابگردان 1 پیمانه
پودر نارگیل درشت 1 پیمانه
بادام خرد شده 1،1/4 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
روغن نارگیل (یا هر روغن گیاهی دیگه) 1/3 پیمانه
گلابی درشت 4 عدد
دارچین 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری