دفترچه یادداشتی برای یادآوری خوشمزه هایی که لحظات کنار هم بودنمان را شیرین تر و به یادماندنی تر میکنند
Thursday, January 28, 2016
Wednesday, January 13, 2016
بریوش پرتقال و کرنبری
بریوش یه نون خوش خوراک فرانسوی هست با شیرینی خیلی کم. کره و تخم مرغ زیاد داخل خمیر بافت نون رو نرم و پفی میکنه. خودش هم باز انواع مختلفی داره.
برای این بریوش از کرنبری تازه استفاده میشه که بعد از پخت کاملا ترش میشه. مزه نون کمی شیرین هست و با این ترشی میوه تضاد داره, اینه که ممکنه بعضی ها مثل من دوست داشته باشند یا بعضی ها اصلا خوششون نیاد مزه ترش و شیرین رو با هم بچشند اون هم داخل نون, در این صورت از کرنبری خشک میتونید استفاده کنید به جای تازش, چون موقع خشک کردن بهش شکر اضافه میکنند و کرنبری خشک, شیرین هست.
مواد اولیه لازم برای خمیر
مرحله ۱ :
مایه خمیر ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
مرحله ۲ :
آرد ۳ تا ۳,۱/۲ پیمانه
کره ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم)
آب پرتقال تازه ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
رنده پوست ۲ پرتقال
کرنبری تازه ۱ پیمانه سرپر (یا ۱ پیمانه سر صاف کرنبری خشک)
برای رویه :
عسل ۱ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری
Friday, January 8, 2016
کیک شربتی
آخه کی میتونه کیک شربتی دوست نداشته باشه ؟!؟!!!!!! یه کیک یا شیرینی خیس و نرم مخصوصا با گلاب و زعفرون و عطر هل.
البته خوب اینبار همونطور که میبینید زعفرون استفاده نکردم چون فعلا برام خیلی خوب نیست, زیادم بد نشد واسه اینکه از اعتیاد زعفرون بیام بیرون :)
مواد اولیه :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۳/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
برای شربت بار :
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری (حدودا)
corn syrup (یا بادکا یا گلوکز یا عسل) ۲ قاشق سوپخوری
برای روی کیک:
پودر نارگیل, پودر پسته, پودر گل رز, مغز های خورد شده (به دلخواه)
Thursday, January 7, 2016
اسکن لیمو و کرنبری
دوستانی که پیگیر من و خوشمزه خونه هستند دیگه حتما میدونند که من چه ارادت ویژه ای نسبت به جناب لیمو ترش دارم :)
این هم یه شیرینی یا کلوچه خوشمزه دیگه با جناب لیمو ترش و حضور افتخاری کرنبری.
مواد اولیه :
آرد ۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه ( ۱۱۵ گرم )
شیر ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
رنده پوست ۲ عدد لیمو درشت
کرنبری خشک ۱/۲ پیمانه
برای آیسینگ :
پودر قند ۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپخوری
Subscribe to:
Posts (Atom)