Pages

Thursday, January 28, 2016

تارت سیب زمینی


مواد اولیه :

خمیر هزارلا ۴۰۰ گرم ( به انگلیسی puff pastry ,به فرانسه Pâte feuilletée )
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
نمک, فلفل سیاه
پنیر پارمزان 
آویشن تازه

Wednesday, January 13, 2016

بریوش پرتقال و کرنبری


بریوش یه نون خوش خوراک فرانسوی هست با شیرینی خیلی کم. کره و تخم مرغ زیاد داخل خمیر بافت نون رو نرم و پفی میکنه. خودش هم باز انواع مختلفی داره. 
برای این بریوش از کرنبری تازه استفاده میشه که بعد از پخت کاملا ترش میشه. مزه نون کمی شیرین هست و با این ترشی میوه تضاد داره, اینه که ممکنه بعضی ها مثل من دوست داشته باشند یا بعضی ها اصلا خوششون نیاد مزه ترش و شیرین رو با هم بچشند اون هم داخل نون, در این صورت از کرنبری خشک میتونید استفاده کنید به جای تازش, چون موقع خشک کردن بهش شکر اضافه میکنند و کرنبری خشک, شیرین هست.


مواد اولیه لازم برای خمیر
مرحله ۱ :
مایه خمیر ۲,۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ولرم ۱/۳ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه

مرحله ۲ :
آرد ۳ تا ۳,۱/۲ پیمانه
کره ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم)
آب پرتقال تازه ۳ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
رنده پوست ۲ پرتقال
کرنبری تازه ۱ پیمانه سرپر (یا ۱ پیمانه سر صاف کرنبری خشک)

برای رویه :
عسل ۱ قاشق سوپخوری
کره ۱ قاشق سوپخوری

Friday, January 8, 2016

کیک شربتی


آخه کی میتونه کیک شربتی دوست نداشته باشه ؟!؟!!!!!! یه کیک یا شیرینی خیس و نرم مخصوصا با گلاب و زعفرون و عطر هل.
البته خوب اینبار همونطور که میبینید زعفرون استفاده نکردم چون فعلا برام خیلی خوب نیست, زیادم بد نشد واسه اینکه از اعتیاد زعفرون بیام بیرون :)


مواد اولیه :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر قهوه ای ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن مایع گیاهی ۳/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری 
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ

برای شربت بار :
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق چایخوری 
زعفران ۱/۲ قاشق چایخوری (حدودا)
corn syrup (یا بادکا یا گلوکز یا عسل) ۲ قاشق سوپخوری

برای روی کیک:
پودر نارگیل, پودر پسته, پودر گل رز, مغز های خورد شده (به دلخواه)

Thursday, January 7, 2016

اسکن لیمو و کرنبری


دوستانی که پیگیر من و خوشمزه خونه هستند دیگه حتما میدونند که من چه ارادت ویژه ای نسبت به جناب لیمو ترش دارم :)
این هم یه شیرینی یا کلوچه خوشمزه دیگه با جناب لیمو ترش و حضور افتخاری کرنبری.

مواد اولیه :
آرد ۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه ( ۱۱۵ گرم )
شیر ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری 
رنده پوست ۲ عدد لیمو درشت 
کرنبری خشک ۱/۲ پیمانه

برای آیسینگ :
پودر قند ۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپخوری

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...