Pages

Monday, October 29, 2012

مافین چغندر



یک مافین خوشمزه دیگه، بازم یک طعم جدید.
خودم انتظار نداشتم اینقدر مزش خوب بشه :) خودم خودم رو سورپریز کردم ^_^

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/2 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
کرنبری 1/2 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
شیر یا آب سیب 1/2 پیمانه
چغندر رنده شده 1،1/2 پیمانه
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
هل  1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 2 عدد
poppy seed (یا کنجد سیاه یا تخم خرفه)


Friday, October 26, 2012

نان نرم




دستور نان نرم سبوس دار رو پیش از این نوشته بودم. اینبار همون نون رو بدون سبوس درست کردم با ظاهری متفاوت، شبیه پیتزا.

توضیحات تقریبا مثل قبله ولی دوباره مینویسمشون.

برای خمیر : 
آرد 350 گرم
پودر خمیرترش 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 60 سی سی (4 قاشق سوپخوری)
شیر 200 سی سی (3/4 پیمانه)

برای روی نان :
آرد 1/2 قاشق سوپخوری
آب سرد 1/2 پیمانه
جو دوسر پرک - کنجد - تخم خرفه - تخم کتان یا هر دانه دیگه ای که در دسترسه

Wednesday, October 24, 2012

سالاد جگر مرغ


من اومدم با یک شام ساده و سریع، در عین حال کامل و مقوی.

مواد لازم:

کاهو 1 بوته کوچک
جگر مرغ 8 عدد
عسل 1 قاشق چایخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
1 قاشق چایخوری خردلdijon
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه
آرد
ادویه
پیازچه 5 عدد
کرنبری
گردو


Friday, October 12, 2012

نان عسل و جو دوسر



دنبال یه دستور خوب میگشتم برای نونی که بتونم داخل این قالب مستطیل شکل درستش کنم. این رسیپی رو پیدا کردم. کمی زمانبره ولی نونش خیلی خوب از آب دراومد.
عطر و طعم عسل کاملا محسوسه ولی نون شیرین نیست.
یه انتخاب عالیه برای صبحانه ای خوشمزه.

مواد لازم:
آب ولرم 1/4 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
آرد 2 تا 2،1/2 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1،1/2 قاشق چایخوری
مایه خمیر 3 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق سوپخوری

برای روی نان:
عسل 1 قاشق سوپخوری
جودوسرپرک 2 قاشق سوپخوری

Thursday, October 11, 2012

مافین کدوحلوایی



مواد لازم:
آرد 1،1/2 پیمانه
جو دوسرپرک 1 پیمانه
پوره کدوحلوایی 3/4 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
کشمش یا گردو 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
عسل 3 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

برای روی مافین:
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
کره سرد 1 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
مخلوط دارچین، زنجبیل، میخک، جوزهندی 1/2 قاشق چایخوری

Friday, October 5, 2012

کیک کدوحلوایی و بادام



پائیز زیبا شروع شده و برگهای زرد و قرمز همه جا رو پر کردند.
کدو حلوایی های رنگارنگ و زیبا در اندازه های کوچیک تا خیلی بزرگ به بازار اومدند. اونقدر وسوسه کننده هستند که دوست دارم همشون رو بخرم.

امسال دفعه اولیه که با کدو حلوایی دسرهای خوشمزه درست کردم. قبلا فقط خورشت کدو حلوایی رو خورده بودم که مامانم همیشه با آلو درست میکرد و من دیوونش بودم. امسال چند تا دسر رو باهاش امتحان کردم و به خودم آفرین گفتم به خاطر این کشف بزرگ:-)
و از خودم پرسیدم تو که اینقدر شیکمویی آخه چرا خودت رو ازش بی نصیب گذاشتی و تابه حال سراغش نرفتی دختر ؟!؟!؟!؟!

مواد لازم :

آرد 1،1/3 پیمانه
پودر بادام 2/3 پیمانه
کره 1/3  پیمانه
شکر قهوه ای 1  پیمانه
کشمش 1/3 پیمانه
بادام 1/4  پیمانه (خرد شده، با پوست)
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1،1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8  قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ

Tuesday, October 2, 2012

(کیش مارچوبه (با خمیر فیلو



برای این کیش خوشمزه از خمیر فیلو استفاده کردم به جای خمیر تارت. کلی در وقت صرفه جویی شد و مزش هم خیلی خوب بود. 

مواد لازم :

مارچوبه 18 عدد
نخود فرنگی 2/3 پیمانه
خامه 1/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
خمیر فیلو 6 ورق
روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر
پنیر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...